Intră în rol

Dacă reuşiţi să vă menţineţi ridicat nivelul de dopamină (hormon responsabil de creşterea sau micşorarea apetitului sexual) chiar şi în afara dormitorului,în momentul în care veţi avea un moment de intimitate,veţi şti cum să profitaţi de el. Începe prin a-i trimite un sms plin de înţeles pe parcursul zilei sau o fotografie destinată doar pentru el,iar seara de abia va aştepta să ajungă acasă.

Citeşte şi:

Află tot ce vroiai să ştii despre sex!

3 curiozităţi despre sex

 

Retrăieşte anumite momente

Vă amintiţi de excursia la munte când orele nopţii treceau mult prea repede? Poţi avea din nou parte de clipe pasionale dacă aduceţi cu voi în pat lucruri care să vă stârnească nostalgii precum muzica,mâncarea sau chiar mirosul şi nici nu-ţi vei da seama când s-a încălzit atmosfera.

Începe cu un masaj

Seara sunteţi atât de obosiţi încât după cină de abia aşteptaţi să leneviţi în pat la televizor. De ce nu aţi arde mai bine câteva calorii? Un masaj de ralaxare,nu doar că vă va alunga oboseala,dar va încinge şi spiritele.

Spune ce-ţi doreşti

Nimic nu stimulează mai mult un bărbat decât să afle de la partenera lui ce-i place în dormitor! Astfel,condimentezi experienţa,iar el se va simţi mândru că a reuşit să te facă să trăieşte experienţe de neuitat.