Iată care sunt cele opt greşeli care nu sunt pe placul bărbaţilor, dar pe care multe femei le fac.


1. Părul mult prea aranjat

Mult fixativ, tapare şi clame de păr? Mai bine nu! Bărbaţii preferă pletele în vânt, cosiţele naturale sau buclele rebele.


2. Prea mult machiaj

De multe ori, femeile optează pentru un fond de ten mai închis decât culoarea pielii lor, fard, blush şi ruj strident. Aceasta le face inestetice şi arată ca şi cum ar avea o mască pe faţă. Naturaleţea poate fi cea mai puternică armă în cucerirea unui bărbat. Alege nuanţele nude, care îţi vor accentua trăsăturile!


3. Genele artificiale

Extensii de gene, multe straturi de mascara? Mai gândeşte-te o dată! Bărbaţii nu prea apreciază astfel de lucruri.


4. Dinţi galbeni

Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi a dinţilor galbeni? Ai şi de ce, bărbaţii sunt atenţi la detalii, aşa că dă fuga la un cabinet stomatologic! Zâmbetul este o trăsătură importantă pentru bărbaţi.


5. Te neglijezi

Iar nu ţi-ai dat cu ojă unghiile, iar crema depilatoare e neatinsă! Fooooarte rău, ia măsuri! Ai grijă şi de tenul tău. Spune atâtea lucruri despre tine!


6. Machiatul în public

Un bărbat o va lua drept o lipsă de respect dacă te machiezi sau îţi retuşezi machiajul în public.


7. Buze uscate

Bărbaţii vor căuta întotdeauna buze care să îi îmbine la sărut. Un balsam de buze, mereu la îndemână, va deveni aliatul tău! Şi nu uita nici de ruj. A fost inventat cu un scop!8. Prea mult parfum

Bărbaţii nu sunt impresionaţi de arome mult prea puternice, alege ceva light, floral, şi neaparat un deodorant în primul rând!


Sursă: fitandhealthy24.com