Redacţia

Placerile lor  «vinovate»

Placerile lor «vinovate»

Credeai că vedetele au timpul limitat şi că între filmări nu fac decât să recupereze orele nedormite? Deşi de multe ori chiar se întâmplă asta, există şi unele excepţii, şi anume celebrităţile care au hobby-ul „adunatului“ compulsiv. Citeşte în cele ce urmează despre obiecte  fabuloase care „atârnă“ triumfătoare în casele starurilor hollywoodiene. 

Citește tot
Diverticulita, boala care te trimite la Urgență

Diverticulita, boala care te trimite la Urgență

O durere persistentă în partea stângă jos a abdomenului, pe lângă care mai apar şi febră, senzaţie de greaţă şi constipaţie, ar putea arăta că suferi de diverticulită. Este o boală a intestinului gros care trebuie să te trimită cât mai repede la medic. 

Citește tot
Eveniment Click! Poftă bună!  Atelier Meniul Centenarului

Eveniment Click! Poftă bună! Atelier Meniul Centenarului

Revista Click! Poftă bună! celebrează Centenarul printr-o ediție specială dedicată Marii Uniri. Numărul special, din 16 noiembrie, adună rețete din toate zonele istorice ale țării. Cu această ocazie vom organiza un eveniment cu demonstrații de gătit împreună cu cititorii și cu partenerii noștri.

Citește tot
O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

O gustare hrănitoare, care nu îngrașă

Gustările proteice te ajută să slăbești. Cum?! Prin 3 mecanisme: accelerează ușor metabolismul, prin crearea unui deficit caloric; sunt sățioase și țin de foame; reduc nivelul de grelină, cunoscută ca hormonul foamei. 

Citește tot

Urmareste-ne pe Instagram

" "