Ingredientele naturale sunt sursă de nutrienţi esenţiali,vitamine şi antioxidanţi,care redau podoabei capilare strălucirea pierdută. Părul se deteriorează de la folosirea excesivă a aparatelor de îndreptat sau uscat,dar şi de la expunerea la razele soarelui şi de la aerul poluat.

Avocadouleste unul dintre produsele care pot repara părul deteriorat. De la stimularea creşterii părului la combaterea mătreţii,prin aplicarea de pastă de avocado vei obţine un păr superb.

Hidratează părul

Una dintre principalele probleme cu care ne confruntăm este părul uscat. Pentru a reda vitalitatea şi frumuseţea poboabei capilare,aplică o mască cu pastă de avocado pe părul umed şi las-o să acţioneze 20 de minute. După aia,clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Citeşte şi:Soluţia pentru tenul uscat:mască cu avocado

Repară părul deteriorat

Numeroşi factori,cum sunt poluarea,lipsa rutinei de îngrijire a părului,utilizarea aparatelor de uscat sau îndreptat,etc,pot deteriora aspectul podoabei capilare în mare măsură. Însă,prin aplicarea de avocado transformi firele de păr,devenind puternice şi mătăsoase.

Previne mătreaţa

Acesta este principalul beneficiu pe care-l are avocado când este aplicat pe păr-previne mătreaţa. Agenţii antibacterieni care se găsesc în fruct previnformarea mătreţii şi uscarea scalpului.

Perfect pentru părul creţ

Uneori,părul creţ poate fi dificil. Cu toate acestea,prin aplicarea de avocado diferenţa este vizibilă. Aplică o mască cu pastă de avocado pe părul umed o dată pe săptămână.

Citeşte şi:Cum să scapi de celulită cu sâmburele de avocado

Previne albirea firelor de păr

Antioxidanţii prezenţi în avocado pot preveni eficient albirea firelor de păr. Dacă nu vrei ca poboaba capilară să-şi piardă culoarea naturală şi frumuseţea,aplică o dată pe săptămână pastă de avocado pe părul umed.

Credit foto:www.boldsky.com