AVON a adoptat o misiune de răsfăţ şi a luat în grijă frumuseţea părului femeilor din satul Valea Părului, pe care le-a coafat de dimineaţa până seara, în cadrul primului salon pop-up de frumuseţe dedicat exclusiv lor.

Astfel, în curtea Căminului Cultural, timp de 12 ore, peste 400 de femei de toate vârstele au fost răsfăţate de o echipă completă de 25 de stilişti, care au oferit coafuri şi sfaturi de îngrijire a părului.


Mai mult, AVON a amenajat şi un studio foto profesionist la faţa locului, pentru a oferi femeilor coafate bucuria de a-şi celebra frumuseţea. Iar pentru a asigura frumuseţea părului şi acasă, AVON a oferit cadou femeilor din sat peste 1000 de produse pentru păr din gama Advance Techniques.

În cursul zilei au avut loc şi ateliere educative, în care specialiştii au oferit sfaturi de îngrijire a părului, dar şi cursuri de business & dezvoltare a carierei susţinute de reprezentanţi AVON.

La eveniment a participat şi ANTONIA, celebra cântăreaţă şi ambasadoare a produselor de îngrijire a părului Advance Techniques by AVON, care a împărtăşit secretele frumuseţii părului ei.


Evenimentul AVON pentru Valea Părului a fost organizat din dorinţa de a transmite că frumuseţea nu are loc sau vârstă şi merită să fie descoperită, chiar şi în locuri neaşteptate.

Potrivit datelor făcute publice de Institutul Naţional de Statistică, aproximativ 50% dintre femeile din România trăiesc în mediul rural - iar AVON crede că şi ele merită să fie recunoscute pentru frumuseţea lor.