Iată cum ne ajută băile de vindecare:

Femeile native din Amazon au încercat pentru prima dată aceste rituale de băi,spun ele,vindecătoare. Femeile folosesc aceste băi pentru a vindeca aproape orice boală spirituală,emoţională,mentală sau fizică. Se resimte un echilibru interior,şi care rezultat,te face să te simţi mai frumoasă.

Baie pentru frumuseţea interioară şi exterioară

Acest ritual este pentru frumuseţea interioară şi cea exterioară,care hrăneşte mintea,corpul si spiritul cu o singură baie,considerată sacră. Când te simţi frumoasă din interior,este evident şi în exterior. Este recomandat să practici acest ritual o dată pe săptămână ca un tratament special pentru tine şi frumuseţea ta.

Ai nevoie de:

-2 căni de sare de Himalaya de culoare roz
   
-1 cană de vin roşu
    
-2 căni flori uscate de gălbenele
    
-2 căni de petale de trandafir roz proaspete sau uscate
    
-balsam de ceai de lămâie
   
-1 ceaşcă de cacao,pulbere
     
-cristal de cuarţ
    
-o floare care reprezintă frumuseţe pentru tine
    
-o lumânare specială pentru tine
     
-miere
    
-salvie albă

Poţi combina aceste trei ingrediente,flori de gălbenele uscate,ceai de lămâie şi cacao,împreună într-un ceai înainte de baie,şi apoi adaugă din ceaiul rămas,şi în cadă. Sau adaugi toate ingredientele în apa din cadă.

Creează un spaţiu sacru. Încearcă să faci un mic altar lângă cadă folosind o lumânare,cristalul de cuarţ,o floare şi orice elemente de putere,personal,care reprezintă frumuseţea pentru tine.

Ritualul:

În timp ce stai în cadă,în apa caldă cu toate ingredientele în ea,reflectează la gândurile pe care le ai,eliberează-te de gândurile negative care te fac să te simţi stresată şi repetă de trei ori:eu sunt preţioasă,eu sunt vrednică,eu sunt frumoasă. Încearcă să nu te mai gândeşti la nimic pentru 7 minute. Doar stai şi reflectezi. Vei vedea ce bine te simţi după ce ai terminat ritualul.