Din studiile oamenilor de ştiinţă americani s-a găsit explicaţia:femeilecare au IQ-ul mare,inconştient sau nu,reuşesc să-i intimideze pe urmaşii lui Adam. Pentru mulţi dintre ei,femeia ideală este ambiţioasă şi sexy,dar nu excelează la capitolul inteligenţă.

Lucru pe placul bărbaţilor,care simt nevoia să-şi umfle penele din când în când,în timp ce dau explicaţii iubitelor,când acestea au nevoie de lămuriri.

Femeile deştepte îi intimidează pe bărbaţi

Dacă îi întrebi cum arată fata visurilor lor,cei mai mulţi bărbaţirăspund convinşi că e deşteaptă,sexy şi ştie ce să facă în bucătărie,dar şi în dormitor.

Teoretic,prima condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească o posibilă parteneră este să fie inteligentă,să ştie când să deschidă gura şi să aibă lucruri interesante de spus.

Mai mult,bărbaţii spun că degeaba arată bine o femeie,dacă nu ştie să vorbească şi se exprimă vulgar,iar manierele ei lasă de dorit.

Cu toate acestea,majoritatea repezentanţilor sexului tare preferă să admire de la distanţă o femeie isteaţă. Pur şi simplu le fuge curajul şi îşi pun în cui pofta de a invita o astfel de femeie în oraş.

Experţii americani spun că inteligenţa unei femei intimidează ego-ul masculin. Studiile au arătat că,deşi le place ideea de a avea o parteneră sexy şi deşteaptă,bărbaţii se simt ameninţaţi.

Testele efectuate de cercetători au răspuns la mai multe întrebări legate de preferinţele în materie de partenera de viaţă.

În altă ordine de idei,bărbaţii vor lângă ei femei agere la minte,pentru că se gândesc la genele pe care le pot transmite urmaşilor. Cine spunea că la bărbaţi totul e mai clar?!