Suc de mere cu scorţişoară

Merelese numără printre alimentele cele mai indicate în timpul dietei deoarece au un conţinut ridicat de fibre,în special pectină,care-ţi oferă o senzaţie de saţietate de lungă durată. De asemenea,aceste fructe sunt bogate în apă şi vitamine,care-ţi vor oferi porţia zilnică de energie. Pe de altă parte,scorţişoara poate fi considerată ingredientul minune pentru pierderea în greutate. Ea îţi va accelera metabolismul,pentru a arde mai repede caloriile.

Ai nevoie de

2 mere

2 batoane de scorţişoară

1 litru de apă

Descojeşte un măr,îndepărtează-i cutia de seminţe şi cotorul şi taie-l felii. Pune-le într-un vas şi zdrobeşte-le cu o lingură,având grijă ca acestea să lase cât mai mult suc. Toarnă sucul în apă,adaugă batoanele de scorţişoară şi amestecă. Scoate cutia de seminţe de la celălalt măr,dar nu-l descoji,taie-l cubuleţe şi pune-l în apă.

Pentru a-i îmbunătăţi proprietăţile detoxifiante,stoarce în băutură o lămâie. Poţi bea câte un pahar pe zi,însă prepară o nouă băutură după 3 zile. Acest regim trebuie urmat cel mult 35 de zile şi poate fi reluat după o pauză de 10 zile.