Remediul care te scapă de grăsimea de pe burtă şi retenţia de lichide:

Cum ai vrea să scapi de aceste două probleme? Probabil,cu ajutorul unui remediu natural,simplu,şi care este suficient de sănătos pentru a putea fi băut în fiecare zi. Uneori,lucrurile cele mai de bază sunt cele care ne oferă cele mai bune rezultate,mai ales plantele medicinale.

Iată care sunt cele mai bune plante:

Păpădia

Aceasta este una dintre cele mai eficiente plante medicinale care elimină grăsimea corporală,iar cele mai bune pentru slăbit sunt rădăcinile. În plus,păpădia are efect detoxifiant asupra rinichilor şi ficatului,stimulând purificarea organelor şi producţia de urină. În plus,este cea care ne scapă de balonare,reglează nivelul zahărului din sânge,şi mai mult,creşte puterea sistemului imunitar.

Ghimbirul

Probabil,deja eşti familiarizată cu beneficiile multiple ale ghimbirului în ceea ce priveşte slăbitul sau reducerea retenţiei de lichide. În plus,ghimbirul este cel care ajută la arderea grăsimilor,în timp ce accelerează metabolismul. Este cel mai bun pentru a începe ziua.

Menta

Îţi place aroma delicioasă a mentei? Ei bine,ea are o serie de proprietăţi medicinale care sunt foarte bune pentru eliminarea grăsimii,stimularea funcţiei stomacului,creşterea metabolismului,emulsionarea procesului de ardere a grăsimilor,dar şi îmbunătăţirea funcţiei vezicii biliare,şi creşterea secreţiei biliare.

Reţeta băuturii care reduce grăsimea abdominală şi retenţia de lichide:

Ingrediente:

-O lingură de păpădie pudră

-O lingură de ghimbir proaspăt ras

-Un baton de scorţişoară

-5 fire de mentă

-Un litru şi jumătate de apă

-Două linguri de miere

 Mod de preparare:  

Pui la fiert într-o oală apa,în care adaugi toate celelalte ingrediente. După ce au fiert,le mai laşi 10 minute,apoi strecori amestecul şi-l laşi la temperatura camerei.

Această băutură se bea de 3 ori pe zi,trei zile pe săptămână. Prima ceaşcă o bei dimineaţa pe stomacul gol. A doua se bea după masa de prânz,pentru a-şi face efect asupra digestiei,iar cea de a treia înainte de culcare. Nu uita că băutura trebuie să fie la temperatura camerei.

Credit foto:www.steptohealth.com