Deshidratarea organismului sau consumul de alimente nesănătoase pot intensifica migrenele,afectându-ne viaţa de zi cu zi şi obiceiurile. Deshidratarea este adesea o problemă cronică,care nu pot fi tratată consumând un pahar de apă,deoarece corpului i-a lipsit apă o perioadă lungă de timp,pierzându-şi o mare parte din substanţele nutritive,energie şi elasticitate.

Supărătoarele migrene pot fi tratate cu trei minerale:calciu,potasiu şi magneziu. Sucul următor le include pe toate. Acesta conţine foarte multă apă,astfel încât poate detoxifica eficient organismul.

Citeşte şi:Poţi îmblânzi migrenele cu ceaiuri din plante

Cum prepari sucul verde

Ai nevoie de:

1 rădăcină de ghimbir

2 căni struguri verzi

¼ lămâie

1 măr verde

1 mănunchi frunze de spanac

2 ardei graşi verzi

Pune ingredientele în blender şi mixează. Bea băutura,de cum se instalează migrena. Combinând acest suc cu alte alimente sănătoase,poţi preveni migrenele şi durerile de cap următoare.

Citeşte şi:4 semne ascunse ale deshidratării

De asemenea,asigură-te că stai departe de alimentele care pot declanşa migrenele şi inflamaţia,inclusiv alcoolul,alimentele procesate sau prea grase,zahărul,nucile,îndulcitorii,ciocolata,seminţele,produsele alimentare din făină,produsele lactate şi cafeina.

Credit foto:www.care2.com