Reprezentanţii săi legali au declarat în instanţă, în procesul de divorţ, că starul a plătit peste 1,3 milioane de dolari (1 milion de lire sterline) şi a împrumutat-o pe Jolie cu 8 milioane de dolari pentru a o ajuta să cumpere o casă.

Marţi, avocatul lui Jolie a afirmat că Brad Pitt nu a plătit "nicio sumă semnificativă pentru întreţinerea copiilor" de când ea a intentat divorţul în 2016.  

Cuplul a fost împreună din 2005, dar căsătoriţi doar din 2014.  

În documente, avocaţii lui Pitt mai spun că afirmaţiile Angelinei Jolie privind întreţinerea copiilor au fost "un efort de a manipula apariţiile în presă".  

Reprezentanţii actriţei nu au oferit un răspuns.  

"Pitt are obligaţia legală de a plăti pensie alimentară. Până în prezent, nu a plătit nicio sumă semnificativă de la separare", a spus avocatul lui Jolie.  


Divorţul, care invocă diferenţe ireconciliabile, a declanşat o luptă pentru custodia copiilor timp în care Pitt a fost anchetat şi achitat pentru abuz asupra minorilor. Aranjamentele în privinţa custodiei nu au fost încă puse la punct. 

Actorul a declarat într-un interviu, anul trecut, că a renunţat la alcool, a urmat terapie şi că el şi Jolie au decis să renunţe la "ura vitriolică" şi să îşi rezolve problemele împreună.