Cum se prepară

1. Broccoli se desface bucheţele şi împreună cu mazărea se fierb 10 minute în apă clocotită cu un praf de sare,apoi se scurg de apă. După răcire,­broccoli se taie ­bucăţele mici.

2. Se amestecă,într‑un castron mare,broccoli,mazărea,ardeii tăiaţi cubuleţe mici,ceapa tăiată mărunt şi boabele de porumb scurse de zeamă.

3. Separat,într-un alt castron,se amestecă gălbenuşurile cu smântâna,făina şi cele două linguri de ulei. Se condimentează,după gust,cu sare şi piper,apoi se amestecă cu legumele. La sfârşit se încorporează delicat albuşurile bătute spumă tare.

4. Se repartizează compoziţia în formele de brioşe unse şi tapetate şi se introduc în cuptorul preîncălzit pentru circa 25-30 de minute. Se scot din forme după răcire.