Paşii pe care să-i urmezi pentru buze seducătoare şi strălucitoare

Hidratează buzele

Înainte de a începe,asigura-te că buzele tale sunt curate,ca să se poată păstra culoarea originală a rujului. Hidratează buzele şi apoi aplică culoare la mijlocul buzei de jos,mergând spre colţuri. Apoi împreunează buzele pentru a transfera culoare de pe partea inferioară pe buza superioară. Culoarea durează mai mult dacă repeţi această procedură,îndepărtând surplusul cu un şerveţel uscat.

Alege culori potrivite tenului

Dacă vrei că buzele să iasă în evidenţă,alege culori care se potrivesc cu tenul tău. Alege un set cu mai multe nuanţe,astfel încât să poţi să te joci alternativ cu tonurile de culoare,să ai nuanţe la modă,în stare proaspătă,în fiecare zi a sezonului festiv.

Fii atentă la textura aleasă

Alege texturi care sunt prietenoase pentru pielea ta. De la umed la lucios,nuanţele de buze sunt disponibile în mai multe texturi pe care le poţi asorta în funcţie de ocazie,eveniment sau ţinută. Texturile lucioase te fac să arăţi mai tânără,în timp ce texturile mate sunt ideale pentru aspectul elegant.

Exfoliază buzele

Exfolierea este un proces important,căruia trebuie să-i acorzi o atenţie deosebită. Se aplică balsam,de preferat unul care conţine ingrediente naturale,cum ar fi ceara de albine sau ulei de măsline,în fiecare noapte pentru a te asigura că buzele tale sunt moi şi au o culoare naturală. Este recomandat să exfoliezi buzele cu zahăr umed înainte de a utiliza balsamul sau rujul preferat. Poţi folosi,de asemenea,mierea,că o alternativă la balsamul de buze.

Consumă sucuri proaspete

Vrei ca buzele tale să fie din nou strălucitoare şi regenerate? Consumă o mulţime de apă şi sucuri bogate în vitamina C. Acestea nu doar că hidratează corpul,dar ajută şi la creşterea celulelor noi.

Renunţă la fumat

Ideal ar fi să te poţi lasă de fumat. Este indicat nu doar pentru întregul organism,însă şi buzele tale nu se vor mai usca şi nu se vor înnegri. De asemenea,evita consumul de lichide calde care ar putea opări buzele.