Poate că nu ştiai,dar astrele nu doar că ne influenţează personalitatea sau modul în care luăm deciziile,ci ne-au înzestrat şi cu anumite calităţi. Află care este specifică fiecărei zodii.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Berbec

 

Femeia născută în acest semn zodiacal este creativă,se adaptează uşor fiecărei situaţii şi este deosebit de perspicace. Îi place să trăiască momentul şi este spontană din fire. Atunci când îşi pune ceva în minte este foarte ambiţioasă şi ar face orice pentru aduce la îndeplinire acest lucru. Berbecii sunt semne de focşi asta spune multe despre personalitatea lor.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Taur

 

Încăpăţânată din fire,la fel ca animalul de la semnul zodiacal,femeia taur este în acelaşi timp foarte puternică şi nu se lasă doborâtă cu uşurinţă de greutăţile vieţii. Mai mult,este o prietenă devotată care nu le va lăsa singură atunci când vei da de greu. Este înţelegătoare din fire şi ei îi vom putea spune şi cele mai ascunse gânduri,fără să ne fie teamă că le va împărtăşi şi altora.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Gemeni

 

Flexibilă şi echilibrată,are tendinţa să vadă în orice lucru doar partea pozitivă în lucruri. Este o fire generoasă,afective şi pline de imaginaţie. Este o sursă de inspiraţie pentru cei din jur,carismatică şi găseşte mereu un mesaj motivaţional atunci când nici nu ştii că ai nevoie de el.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Rac

 

Femeia rac iubeşte căminul,familia precum şi preocupările domestice. Este mai tradiţionalistă din fire şi adoră să-şi petreacă timpul liber alături de cei dragi,cu activităţi cât mai liniştite. Este pasionată de istorie şi tot de ceea ce ţine de a-şi descoperi rădăcinile. Să nu te miri dacă nu este atât de deschisă şi are tendinţa să ţină pentru ea suferinţele.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Leu

 

Caracteristice nativei din acest semn zodiacal  sunt puterea şi exuberanţa. Femeia leu este un lider înnăscut şi nu se sfiieşte să-şi susţină cu voce tare opiniile. În plus,vei observa cu suprindere că are dreptate în aproape orice situaţie. Îi place să analizeze bine orice problemă înainte de a lua o decizie şi se bazează mult şi pe intuiţie.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Fecioară

 

Este capabilă să te cucerească cât ai clipi din ochi,fiind extrem de şarmantă. Îi place lucruri scumpe şi frumoase. Nu vei întâlni o persoană mai înţelegătoare decât o femeie din zodia Fecioară. Este un membru de bază al echipei şi te vei putea baza oricând pe ea că va duce la îndeplinire sarcinile.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Balanţă

 

Îi place dreptatea şi este o fire echilibrată chiar dacă este mai timidă şi mai tăcută. În mod ironic,chiar această fire mai închisă o face să analizeze în profunzime problema şi să ofere mereu cea mai bună soluţie.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Scorpion

 

Este capabilă să-şi păstreze mereu sângele rece şi încrederea în sine şi să iasă cu bine din situaţii periculoase. Poate depăşi orice obstacol dacă îşi pune în minte să realizeze un anumit lucru,dar asta nu înseamnă că-i va răni pe cei din jur. Este curajoasă şi are tendinţa să păstreze secrete,dacă ştie că adevărul îi va răni pe cei dragi.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Săgetător

 

Femeia scorpion este filozoful zodiacului,fiind şi foarte inteligentă. Îşi pune cunoştinţele în practică cu uşurinţă şi este o bună organizatoare. Este răbdătoare şi perseverentă şi nu se dă în lături de a spune verde în faţă ceea ce crede.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Capricorn

 

Calităţile femeii capricorn sunt foarte asemănătoare cu cele ale celei din zodia săgetător. Înfruntă orice problemă,atât timp cât îşi construieşte un plan,de care nu se abate sub nicio formă. Nu obişnuieşte să-şi spună păsurile nimănui,însă va face orice ca să te ajute pe tine.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Vărsător

 

Pentru femeia vărsător lucrurile pot fi doar albe sau negre şi apelează la orice pentru a rezolva probleme,chiar dacă asta înseamnă soluţii extreme. Este onestă,loială şi foarte inteligentă şi este cea mai bună prietenă pe care ai putea-o avea.

Calităţile unei femei,în funcţie de zodie. Peşti

 

Îi place mereu să afle lucruri noi,dar nu este o fire care să iasă în evidenţă. Este onestă,generoasă şi ştiu să păstreze un secret. Totuşi,ştie cum să profite de avantaje şi are stofă de învingătoare.