Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Berbec

Cei născuţi în această zodie au tendinţa să încerce să-i domine pe cei din jur. Vor ca lucrurile să se întâmple aşa cum îşi doresc ei,când îşi doresc şi vor face tot ce le stă în putere ca acest lucru să aibă loc. Vor să dea impresia că au totul sub control,chiar şi atunci când un dezastru este iminent.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Taur

Nativii taur iubesc banii şi pot fi consideraţi cei mai materialişti oamenii ai zodiacului. Obişnuiesc să cântărească lucrurile după valoarea lor în bani şi sunt perfecţionişti. Femeile taur pot pierde minute bune în faţa oglinzii,din dorinţa de a arăta perfect. E un lucru normal să cheltuie sume exorbitante pe haine sau produse de machiaj,menite să le mascheze imperfecţiunile.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Gemeni

Se consideră lideri înnăscuţi şi cred că faptele lor vor face istorie. În cele mai multe cazuri se înşală,deoarece au tendinţa să se plictisească repede de un lucru şi nu duc aproape niciodată la îndeplinire ceea ce şi-ai propus. În plus,sunt foarte imprevizibili,ceea ce-i face pe cei din jur să se simtă inconfortabil în preajma lor.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Rac

Au tendinţa să vadă mereu doar partea goală a paharului şi sunt din cale afară de pesimişti. Sunt foarte sensibili şi chiar şi cele mai mici probleme îi pot dezechilibra emoţional. Din acest motiv,prietenii au mare grijă de ceea ce spun,din dorinţa de a nu-i supăra.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Leu

Le place să se laude cu realizările lor şi nu suportă atunci când sunt ignoraţi de cei din jur. Dacă sunt în funcţii de conducere ajung chiar să angajeze oameni care să fie constant în jurul lor pentru a nu se simţi singuri.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Fecioară

Dacă la prima vedere ţi se pare că sunt cele mai leneşe persoane pe care le-ai întâlnit,preferând să petreacă ore la rând pe canapea în faţa televizorului,în realitate ei îşi fac în acest timp planuri de viitor. Sunt buni în a pune în aplicare planuri,chiar dacă nu sunt făcute de ei,reuşind să se pună cu uşurinţă în locul altei persoane. 

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Balanţă

Au tendinţa să aleagă mereu cei mai nepotriviţi parteneri de viaţă,iar atunci când văd că relaţia nu funcţionează,nu au curaj să se despartă de cei care-i fac să sufere. În plus,sunt în competiţie directă cu cei din zodia fecioară în ceea ce priveşte cei mai leneşi nativi ai zodiacului.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Scorpion

Par să aibă dublă personalitate. La prima vedere ai crede că sunt cele mai sincere persoane din lume,dar în realitate adoră să conspire împotriva altora. Aşadar,este bine să fii mereu cu băgare de seamă dacă ai prieteni scorpioni.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Săgetător

Caută mereu să fie în cetrul atenţiei şi pentru a-şi atinge acest obiectiv încearcă orice metode. Fie se îmbracă provocator,fie au mereu ceva de povestit,săgetătorii nu vor trece niciodată neobservaţi.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Capricorn

Este foarte greu să interacţionezi cu ei deoarece sunt extrem de timizi. Din cauza atitudinii lor ajung deseori subiect de conversaţie. Nu obişnuiesc să iasă des în oraş,mai ales la ore târzii,iar când o fac nu se încadrează deloc în tipar. Dacă tu comanzi un cocktail,ei vor cere o apă plată.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Vărsător

Se cred superiori şi puţini sunt cei care se ridică la nivelul lor. Pentru a ajunge la nivelul de trai pe care şi-l doresc muncesc din greu şi sunt gata să facă orice sacrificiu,inclusiv să renunţe la prieteni. Însă,odată ajunşi acolo unde îşi doresc,viaţa lor devine plictisitoare,deoarece nu mai există nimic care să-i motiveze.

Care este partea întunecată a fiecărei zodii. Peşti

Nativii din această zodie iau totul în serios,chiar şi cele mai banale probleme,pe care alte persoane le-ar rezolva cu un simplu telefon. Nu au simţul umorului foarte dezvoltat,aşadar nu vor gusta niciodată glumele,mai ales dacă ei sunt subiectul principal.