Cântăreaţa nu are nicio problemă să apară în faţa fanilor nemachiată, ba dimpotrivă, ea a menţionat în repetate rânduri că este adepta unui look natural. Produsul său preferat de machiaj este rujul. 

„Primele trei produse de make-up preferate sunt fondul de ten, mascara şi glossul. Dacă ar fi să aleg doar unul, acela ar fi gloss, ruj, balsam de buze. Se întâmplă adesea să nu mă machiez deloc, ci doar să îmi aplic ceva pe buze pentru culoare sau hidratare”, a dezvăluit frumoasa cântăreaţa într-un interviu pentru Antena Stars.


Dacă rujul sau balsamul de buze nu îi lipsesc niciodată, Antonia dezvăluie că rareori foloseşte blush. Păstrează machiajul mai strident doar pentru evenimente deosebite sau videoclipuri. 

"De cele mai multe ori, prefer un machiaj natural. Uneori, îmi accentuez un pic mai mult ochii – fie cu culoare pe pleoape, fie conturând ochii. Pentru zi, atunci când nu am filmări sau evenimente, nu mă machiez deloc şi folosesc doar un balsam de buze. Sau dacă vreau totuşi să mă machiez puţin, aplic fond de ten, mascara, rar blush şi balsam de buze sau gloss", a mai precizat ea.


Tot legat de ritualul său de înfrumuseţare, Antonia a dezvăluit în trecut că a ţinut mereu cont de sfaturile mamei ei:

"M-a sfătuit de când eram mică să am grijă întotdeauna de tenul meu, să mă demachiez mereu, să folosesc produse de bună calitate, creme hidratante”.

Antonia şi-a surprins fanii în ultimul său videoclip, cu un nou look. Ea are părul creţ şi un machiaj extravagant, care îi scoate ochii verzi în evidenţă.