Vei fi mai frumoasă

Este cel mai ieftin tratament de înfrumuseţare pe care ţi-l poţi face. Pielea ta va fi mai luminoasă,ochii mai odihniţi şi astfel chipul tău va părea mai relaxat.

Vei mânca mai puţin

În lipsa somnului,organismul va fi lipsit de energie şi va încerca să suplinească pierderea cu ajutorul alimentelor. Astfel,îţi va fi mereu foame şi vei depăşi cantitatea zilnică de calorii admisă. Consecinţa? Kilograme în plus nedorite.

Citeşte şi:

Somnul insuficient te îngraşă

Alimente bune şi rele pentru somn

Te vei putea concentra mai uşor

Chiar şi cele mai simple sarcini vor fi greu de dus la îndeplinire dacă nu dormi măcar 7 ore în fiecare noapte. Metabolismul va funţiona mai lent,iar acest lucru va avea consecinţe şi asupra sistemului nervos.

Vei fi mai organizată

Încerci să rezolvi toate sarcinile zilnice cu bine,dar reuşeşti acest lucru doar după ce depui eforturi suplimentare. Asta e şi din cauză că nu reuşeşti să te organizezi corespunzător. O oră în plus de somn te va ajuta să-ţi eficientizezi munca.

Vei avea o viaţă sexuală mai bună

„Iubitule,sunt prea obosită!“. Poate părea o scuză nefondată,dar este un bun exemplu că o oră în plus de somn contează. Astfel,vei fi mai odihnită şi pregătită pentru o noapte plină de pasiune.