Catrinel a divorţat, în 2017, de jucătorul de tenis Gabriel Trifu, căruia i-a dăruit două fiice. Iar Steve, medic stomatolog, are şi el doi băieţi dintr-o relaţie anterioară. După divorţul de fostul ei soţ, Gabriel Trifu, Catrinel Sandu a vrut să revină în România alături de fetiţele ei.

S-a răzgândit după ce a început relaţia cu Steve. Apoi şi-a găsit jobul visurilor: profesoară de coregrafie la o şcoală de artă din Florida. La începutul anului, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Steve în secret.

Catrinel Sandu s-a căsătorit în secret, la începutul lui 2019

Fanii de pe conturile ei de socializare şi-au dat seama şi au felicitat-o pe vedetă:

„Felicitări!', „Ce chestie… Mă bucur pentru tăria ta. Parcă ieri sufereai după soţul tău, iar azi ai spus DA altuia', „Bravo ei că şi-a refăcut viaţa', „Casă de piatră, sănătate, fericire şi mulţi copii vă doresc', „Să fiţi fericiţi', „Casă de piatră, oameni frumoşi!'

Catrinel Sandu şi Steve, relaţie din 2015

„Steve a apărut în viaţa mea la un an după despărţire. Totul a început în 2015, iar fostul meu soţ a plecat de acasă în 2016. Steve a reapărut în viaţa mea în 2017. Între 2015 şi 2017 am fost pe cont propriu. Da, am prieteni acolo şi au fost alături de mine, dar nu avem un trecut aşa de îndelungat împreună ca să pot vorbi cu ei aşa cum vorbeam cu prietenii mei din România. Mi-a fost greu. Imaginează-ţi că divorţezi într-o ţară complet străină, în care nu cu­noşti avocaţi, nu ştii legile, te simţi pierdut şi simţi că ai mâinile legate.

Uitându-mă acum în urmă, n-am nici cea mai vagă idee cum am reuşit să le depăşeşc pe toate! A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea, dar mi-a dat multă putere şi m-a schimbat. După asta simt că sunt în stare să fac orice. Totul a început să se îndrepte apoi. Am găsit cel mai bun job, la care visam de ani buni, acela de profesoară la una dintre cele mai bune şcoli de artă – unde e foarte greu să obţii o catedră, mai ales că eu nu aveam studii sau certificări în Florida, toate diplomele sunt obţinute în România. Dar am obţinut jobul şi asta mi-a dat multă încredere şi putere.

Îi spu­neam lui Steve că am nevoie să redevin o fe­meie independentă, aşa cum fusesem toa­tă viaţa. Chiar şi în timpul mariajului am lu­crat permanent, dar după al doilea copil am început să muncesc mai puţin, pentru că trebuia să am grijă de doi copii, dar aveam joburi part-time”, a mărturisit Catrinel Sandu pentru revista Unica, în 2018.