Amulete sau talismane-deochi

Conform unei credinţe străvechi,păstrarea în geantă sau în buzunar a unei amuletede deochi,poate ţine la distanţă ghinionul şi energiile negative.

Cele trei triunghiuri-armonie

Se spune că triunghiurile sunt figura geometrică cu trei laturi care au o semnificaţie mistică. Ele reprezintă ciclul vieţii. În plus,cele trei triunghiuri sunt considerate simbolul armoniei dintre zei şi oameni.

Pană de păun-noroc

Se spune că păstrarea unei pene de păun înfăşurată într-o ţesătură de mătase de culoare galbenă sau roşie atrage norocul asupra personei care o deţine. Menţine o pană de păun în geantă în timp ce te duci la o întâlnire şi se va dovedi că norocul este de partea ta.

Citeşte şi:Zilele norocoase ale lunii mai pentru fiecare zodie

Piatră albă – fericire

Dacă te confrunţi cu anxietate,depresie sau cu perioade stresante,atunci este bine că porţi în geantă o piatră albă. Te va ajuta să alungi gândurile pozitive,făcându-le loc celor pozitive şi fericirii.

Citeşte şi:Vezi ce puteri au amuletele de dragoste!

 Potcoavă – noroc  

Ştiai că potcoava aduce noroc? Alege să o porţi ca breloc sau pune-ţi în geantă o potcoavă mică pentru a avea noroc. În general,oamenii lasă o potcoavă lângă casă pentru a contracara toate energiile negative.

Frunză cu patru foi – noroc

Dacă găseşti o frunză cu patru foi (trifoi),primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-l pui în geantă sau în buzunarul de la geacă,ca să-l porţi mereu cu tine. Creşte şansele de noroc!

 Parfumul – îndepărtează energiile negative  

Ştiai că dacă te dai cu parfum în zona buricului îndepărtezi energia negativă? De ce să nu încerci dacă aduce pozitivitatea în viaţa ta,nu?

Credite foto:www.boldsky.com