Iată ce aşteaptă femeile de la căsătorie:

Afecţiune

Foarte multe femei spun că afecţiunea este mai importantă decât simpla intimitate fizică. Aşadar,ele vor ca partenerul să le poată îndeplini nevoia de afecţiune şi dragoste.

Sinceritate şi încredere

De asemenea,femeile vor ca căsătoriasă se bazeze pe sinceritate şi transparenţă. Ele vor ca soţul să le ofere tot ceea ce implică o relaţie,adică stabilitate,  fără să se uite în altă parte.

Comunicare

Femeile vor să fie ascultate. Ele vor să aibă pe cineva cu care să împărtăşească şi care să le împărtăşească totul,care să le înţeleagă şi să le facă să se simtă bine.

Citeşte şi:Cu ce zodie nu eşti compatibilă pentru căsătorie!

Angajament

Prin intermediul căsătoriei femeile se aşteaptă la un angajament. Desigur,şi bărbaţii îşi doresc acelaşi lucru. Dar,pentru doamne,angajamentul se află printre priorităţile principale.

Suport financiar

Unele femei susţin că suportul financiar şi protecţia sunt unii dintre factorii pe care se bazează căsătoria.

Iată ce îşi doresc bărbaţii de la căsătorie:

Legătură sexuală

Cei mai mulţi bărbaţi sunt de părere că legătura sexuală este foarte importantă pentru ei. Unii au spus că una dintre principalele aşteptări de la căsătorie pentru ei este ca partenera să fie dedicată şi să fie dispusă să se bucure de plăcerile vieţii.

 Soţie atractivă  

Unii bărbaţi au recunoscut în mod deschis că le-ar plăcea ca soţia să fie frumoasă şi atractivă pentru a arăta lumii cât de norocoşi sunt ei. Domni vor,practic,să se laude cu privire la realizările lor şi,de asemenea,cu bărbăţia.

Citeşte şi:S-a aflat care este vârsta potrivită pentru căsătorie

 Înţelegere  

Bărbaţii îşi doresc să aibă pe cine alături care să-i înţeleagă şi să-i sprijine în momentele grele. Aşadar,ei îşi doresc ca soţia să le ofere suport emoţional.

Admiraţie şi laudă

Unii bărbaţi recunosc că vor să fie admiraţi şi lăudaţi de către soţie. Acest lucru îi face să fie mai puternici şi protectori cu ele.

Suport casnic

Pentru că ei nu reuşesc să se descurce singuri în unele privinţe,vor ca soţiile să le ofere suport,mai ales când vine vorba de treburile casnice.

Sursă+credit foto:www.boldsky.com