Berbec

Este destul de previzibil. Mai exact,de îndată ce şi-a stabilit un plan sau un ţel în viaţă nu se va abate de la el. Aşadar,nu te vei trezi cu surprize nedorite,sau cu schimbări de atitudine sau de comportament peste noapte. Din acest motiv el este considerat un partener de nădejde,pe care te poţi baza în orice moment.

Taur

Profită din plin de calităţile sale organizatorice,dar  şi culinare. Tot ceea ce iese din mâinile sale este la nivel de artă,iar gustul preparatelor este nemaipomenit. Cu el alături casa nu va fi niciodată dezordonată,iar facturile vor fi mereu plătite la timp.


Citeşte şi:

Defectele bărbaţilor,în funcţie de zodie

5 lucruri pe care bărbaţii pun mare preţ


Gemeni

Nici nu-ţi vei da seama când va trece timpul dacă eşti alături de bărbatul născut sub acest semn zodiacal. Este comunicativ,are un simţ dezvoltat al umorului şi ştie să se distreze. Dacă şi tu eşti asemenea lui,cu siguranţă veţi face casă bună.

Rac

Este un familist convins. Poate că până acum a zburat din floare în floarea,dar după ce s-a decis că este momentul să se aşeze la casa lui,familia este mereu pe primul plan,iar toate eforturile sale sunt pentru ca cei dragi să fie fericiţi.

Leu

Dacă te numeri dintre acele persoane care trebuie să se consulte cu cineva înainte să ia o decizie şi preferă să aibă alături un partener care să le ghideze,atunci bărbatul leu este alegerea ideală. Are calităţile unui lider,ştie cum să se facă respectat,iar cuvântul lui cântăreşte greu în ochii celorlalţi.

Fecioară

Un partener extrem de echilibrat. Nu ia niciodată o decizie înainte să se gândească de două ori înainte,cântărind atât aspectele pozitive,cât şi cele negative. Este organizat,considerând că disciplina este esenţială pentru a reuşi în viaţă.

Balanţă

Cu foarte mult şarm,bărbatul balanţă poate să fermece pe oricine. Are mereu la el cuvintele potrivite şi chiar dacă în primă instanţă ai fi tentată să-l refuzi,ştie ce să spună ca să te facă să te răzgândeşti. Aşadar,poate ieşi cu bine din orice situaţie.

Scorpion

Inteligenţa este punctul său forte. Ştie cum să se adapteze oricărei situaţii,şi-ţi va fi foarte greu să-i ghiceşti intenţiile. Chiar dacă la prima vedere acest lucru poate fi considerat un defect,gândeşte-te cât de bine ar fi să ai alături pe cineva care să ştie cum să iasă din situaţii dificile şi nu să dea bir cu fugiţii.

Săgetător

Nu poţi să nu te molipseşti de optimistul săgetătorului. Chiar şi în cea mai deprimantă zi,el poate să vadă doar partea plină a paharului. Va şti cum să te facă mereu să râzi şi parcă problemele cotidiene nu vor mai fi la fel de apăsătoare dacă le înfrunţi cu zâmbetul pe buze.

Capricorn

Deşi unii reuşesc în viaţă doar pentru că sunt norocoşi,alţii trebuie să fie foarte perseverenţi. Aceasta este principala calitate a celor născuţi în această zodie. Este un partener pe care să te poţi baza,deoarece ştii că va încerca până va reuşi ceea ce şi-a propus.

Vărsător

Este extrem de sincer,aşadar nu-ţi va fi mereu teamă că va ascunde ceva de tine sau că te ca minţi. Vei şti în permanenţă unde este şi ce urmează să facă,deoarece pentru el onestitatea şi încrederea într-o relaţie sunt foarte importante.

Peşti

Fire sensibilă,bărbatul peşti este implicat în tot ceea ce priveşte persoana dragă. Va fi umărul pe care vei plânge când vei simţi nevoia,dar şi cel care se va bucura alături de tine pentru reuşitele sale,ştiind că şi el te-a încurajat să faci ce ţi-ai propus.