Berbec

Dacă cineva îţi subestimează puterea de determinare,atunci se înşeală grav. Tu nu eşti genul de persoană care să se dea bătută,ci lupţi extreme de mult pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Atunci când renunţi la un scop,o faci pentru că ai realizat că nu se mai potriveşte cu axa ta de valori.

Taur

Dai dovadă de curajşi altruism atunci când cineva îţi cere ajutorul,însă dacă lucrurile nu au sens pentru tine,prefer să renunţi. Cu alte cuvinte,ajuţi în măsura în care totul se face după regulile tale. Altfel,prefer să stai pe margine.

Gemeni

Nimeni nu ar trebui să îţi subestimeze capacitatea ta de a fi flexibil şi de a te adapta la o situaţie,indiferent de cât de complicată e aceasta. Dai dovadă de agilitate şi o putere mare de concentrare,calităţi ce te plasează în rândul câştigătorilor.

Rac

Nimic nu e mai adevărat decât modul în care se implică un nativ Rac din punct de vedere emotional. Cu toate că uneori refuză să arate acest lucru,el este sensibilul zodiacului şi are capacităţi extrasenzoriale. Un alt lucru pe care nu l-ai ghici niciodată despre el este că îi pasă mult prea mult de persoanele din viaţa sa şi prefer să se consume în interior,atunci când suferă.

Leu

Nu există o limită pentru modul tău de a reflecta asupra situaţiilor din viaţa ta. Eşti capabil să analizezi lucrurile cu foarte mult calm şi faci introspecţii pe care mulţi nici nu le înţeleg.  Uneori,rişti să fii dat la o parte de ceilalţi sau considerat ciudat.

Citeşte şi Top 5 zodii care suferă cel mai mult din dragoste

Fecioară

Şi tu analizezi punctual situaţiile,însă îţi place foarte mult dramatismul şi te consideri un om înţelept. Nu e de mirare că prietenii îţi cer adesea sfatul.  Îţi place să îţi petreci timpul analizând oamenii.

Balanţă

Dacă cineva e nebun de iubire,atunci tu eşti acea persoană. Iubeşti orice e legat de romantism şi ai o viziune idealist asupra dragostei şi asupra relaţiilor. Nu se poate compara dragostea pe care o oferi acelor personae care sunt aproape de sufletul tău.

Scorpion

Poţi să renunţi la un angajamentla fel de repede cum ţi l-ai luat. Aşa că oamenii nu ar trebui să te subestimeze în această privinţă. Unul dintre lucrurile pe care nu le suporţi este trădarea aşa că cine şi-a propus să încerce,ar trebui să se gândească de două ori. Eşti rănit foarte uşor şi prefer să renunţi,decât să stai să suferi.

Săgetător

Eşti un spirit petrecăreţ,dar acest lucru are şi reversal medaliei. Nimeni nu poate realiza cât de singur se poate simţi un Săgetător atunci când simte că viaţa i-a scăpat de sub control. Ţi se potriveşte expresia mă simt singur într-o lume atât de mare.

Capricorn

Uneori,oamenii din jurul tău te acuză în mod greşit că eşti o persoană egoistă,zgârcită,când de fapt tu doar vrei să economiseşti cât mai mult. Te interesează foarte mult viitorul tău şi pui accent pe siguranţa financiară,ceea ce nu e un lucru neplăcut,doar că poate stârni invidia celorlalţi.

Vărsător

Unii ar putea spune că eşti egoist,că îţi vezi doar interesul şi nu te interesează problemele altora. Pe de o parte este adevărat deoarece tu te concentrezi numai pe lucrurile care contează cu adevărat şi care te afectează într-un anumit fel. Pentru tine,orice situaţie trebuie să aibă o miză,altfel prefer să stai în banca ta.

Peşti

Eşti o persoană finuţă,care nu se impune în faţa celorlalţi,ci preferă să trateze  lucrurile cu o eleganţă şi o discreţie ieşită din comun. Dai dovadă de diplomaţie atunci când vine vorba de conflicte,însă mulţi te judecă şi te consideră o persoană slabă şi instabilă emoţional.

Citeşte şi 5 lucruri pe care fiecare zodie le urăşte

Sursă foto vectormarketing.com