1. Ce culori de păr se poartă în 2019 - Culorile naturale

În 2019, culoarea naturală va fi extrem de oopulară. Se spune că cel mai bine ţi se potriveşte culoarea cu care te-ai născut, aşa că lucrurile vor fi foarte simple. Dacă totuşi vrei o schimbare, poţi opta pentru nuanţe în aceeaşi culoare.

2. Nuanţele reci

Nuanţele reci sunt şi ele în tendinţe . Acestea se potrivesc, în special, femeilor cu un ten mai deschis. 

 

3. Ce culori de păr se poartă în 2019 - Coniac şi scorţişoară.. pe păr!

Nuanţele de coniac sau scorţişoară sunt ideale pentru cele care nu vor o culoare greu de întreţinut. Şi au un dublu efect: vor arăta diferit în funţie de lumină.

4. Culori "cremoase"

Blondele au şi ele ocazia de a experimenta în acest sezon. Nu putem spune că blondul platinat nu mai este la modă, însă încercaţi şi o nuanţă mai caldă. Un lucru e cert: griul pierde teren. 

5. Ce culori de păr se poartă în 2019 - Toate nuanţele de roşu

În ultimii ani, s-a purtat cam orice, mai puţin roşu. Anul 2019 schimbă tot şi readuce această culoare în prim plan. Se va purta toate nuanţele, de la cele pământii până la roşu aprins. 

 

6. Cream soda

O care poartă numele unei băuturi dulci a cucerit celebrităţile de la Hollywood, cream soda este un amestec de nuanţe de bej, maro sau auriu. Această nuanţă îi oferă părului o strălucire extraordinară. Poate fi realizată atât pe părul brunet, cât şi pe părul blond.

 

Sursă: brightside.me