Calculează-ţi numărul soarelui

Adună ziua şi luna naşterii,iar rezultatul va fi un numărcompus din 2 cifre,pe care va trebui să le aduni între ele,până vei obţine o singură cifră. De exemplu,dacă te-ai născut pe 22 iunie,adună 22+6=28,2+8=10,1+0=1. Aşadar,numărul tău este 1.

Numărul soarelui 1

Principiile pe care le ai sunt foarte importante pentru tine şi nu eşti dispusă să renunţi la ele,indiferent de situaţie. Încăpăţânarea cu care te ataşezi de ideile pe care le ai nu te lasă să îţi trăieşti viaţa în totalitate aşa cum ţi-o doreşti. Îţi este destul de greu să înţelegi că un plan din trecut,de exemplu o relaţie sau un job,nu au fost potrivite pentru tine,însă dacă vei privi totul ca pe o lecţie,ci nu ca pe un eşec,vei evolua învăţând din greşelile din trecut.

Numărul soarelui 2

Eşti destul de precaută şi raţională atunci când trebuie să iei o decizie şi analizezi bine lucrurile înainte pentru a te asigura că ai luat toate variantele în calcul. De aceea,când te vei confrunta cu o schimbare,vei avea tendinţa la început să o eviţi cât mai mult posibil,mai ales dacă nu ai prevăzut-o. Ar trebui să îţi asculţi mai mult intuiţia şi să ieşi mai des din zona ta de confort. Dacă vei reuşi să îţi confrunţi fricile,vei avea numai de câştigat.

Numărul soarelui 3

Firea ta creativăşi spiritul ludic te ajută să apreciezi toate aspectele vieţii şi să te bucuri din plin de fiecare zi. Manifeşti recunoştinţă pentru toate lucrurile care ţi se întâmplă,chiar şi pentru cele aparent negative,pe care tu le consideri a fi lecţii de viaţă. În relaţiile cu oamenii ai tendinţa să pui întrebări profunde,care pot fi destul de intimidante. Datorită firii tale mai retrase,este posibil să nu reuşeşti să dezvolţi prea multe prietenii de-a lungul timpului.

Numărul soarelui 4

Ai scopuri măreţe şi pentru tine nicio provocare nu este prea mare,ba dimpotrivă,te motivează şi mai mult. Eşti perfecţionistă şi uneori ai tendinţa să te blochezi chiar şi în cele mai mici detalii,pierzând astfel timp preţios. Ţi se întâmplă câteodată să aştepţi timpul potrivit pentru a face un lucru pe care l-ai plănuit cu mai mult timp în urmă,dar vei fi mult mai fericită dacă vei accepta ideea că îţi poţi folosi determinarea în orice circumstanţe.

Citeşte şi:Horoscopul lunii iunie

Numărul soarelui 5

Eşti o fire puternică şi chiar dacă ai trecut prin multe greutăţi,acestea te-au întărit,iar acum eşti de neclintit. Îţi place să îţi organizezi activităţile,fiind apreciată de cei din jur pentru capacitatea de a termina lucrurile înainte de termen. Ceea ce te-ar putea ţine pe loc sunt lipsa răbdării şi tendinţa de a te plictisi mult prea repede de lucruri,de aceea,cheia către succes este să înveţi să îţi dezvolţi capacitatea de a avea răbdare.

Numărul soarelui 6

Firea ta prietenoasă,dornică să îi ajute şi să îi vadă pe ceilalţi fericiţi,te face să ai o mulţime de prieteni. Acest lucru aduce şi beneficii şi asta pentru că tinzi să te neglijezi şi să uiţi adeseori de tine. Nu uita că şi tu eşti importantă şi dacă îţi doreşti ca cei din jurul tău să fie bine,trebuie să fii tu întâi bine. Eşti extrem de energică şi iubeşti orice activitate implică mişcarea şi dacă ai putea,ai fi în permanenţă pe drumuri,din dorinţa de a vedea cât mai multe locuri.

Numărul soarelui 7

Eşti expertă în descifrarea limbajului nonverbal şi te foloseşti de acest dar în fiecare zi,depistând cu foarte mare uşurinţă mesajele ascunse,aflate dincolo de cuvinte. Totuşi,acest lucru poate avea şi dezavantaje,căci ai tendinţa să devii introvertită din dorinţa de a studia şi de a înţelege cât mai bine natura umană. Ai foarte multe de oferit,aşa că încearcă să te deschizi mai mult şi să scapi de temerile legate de oameni.

Numărul soarelui 8

Găseşti cu uşurinţă satisfacţie şi bucurie în cele mai mărunte lucruri,fiind detaşată de lumea materială. Nu pui preţ pe obiecte,preferând mai degrabă să colecţionezi amintiri frumoase. Îţi doreşti să controlezi totul şi să fii capabilă să îi influenţezi pe cei din jur,chiar dacă,paradoxal,de cele mai multe ori eşti indecisă. Învaţând să iei lucrurile aşa cum vin şi să te bucuri mai mult de spontaneitate,vei reuşi să devii mai detaşată.

Citeşte şi:Numărul norocos îţi dezvăluie personalitatea

Numărul soarelui 9

Eşti idealistă şi crezi foarte tare în ideea că poţi schimba lumea. Îţi doreşti să îţi aduci aportul aşa cum ştii tu mai bine şi să vii în întâmpinarea celor care au nevoie de tine. Ce omiţi însă,este faptul că fiind o persoană sensibilă şi empatică,te poţi încărca mai mult decât ar trebui cu problemele celorlalţi. Observă cine te caută de drag,fără a avea o problemă şi încearcă să înveţi să spui şi nu,chiar dacă poate la început va fi un exerciţiu destul de greu pentru tine.


sursă foto:http://consciouslifenews.com