Berbec

Îţi place să fii prima în toate, mai ales când vine vorba de relaţii. Ştii cum se menţine o legătură puternică cu partenerul tău şi faci tot ce se poate pentru a nu vă plictisi în cuplu. Meriţi pe cineva căruia să nu îi fie teamă de felul tău de a fi, care să te aprecieze şi să rezoneze cu tine, în mai toate privinţele.

Taur

Cu toate că eşti extrem de încăpăţânată, ai momente în care poţi să fii foarte timidă, mai ales dacă vorbim de relaţiile intime. Guvernată de planeta Venus, ştii cum să îţi arăţi frumuseţea, iar gesturile tandre sunt o obişnuinţă pentru tine. Meriţi pe cineva exact ca tine, gentil, stabil şi grijuliu, care să te facă să te simţi în siguranţă tot timpul.

Gemeni

Deşi eşti permanent cu capul în nori, poţi să fii şi o persoană echilibrată, dacă vrei. Pentru acest lucru, ai nevoie de un partener care să te tempereze şi să îţi ofere liniştea la care râvneşti de multă vreme.

Rac

Ai un comportament uşor instabil, motiv pentru care partenerul tău ideal trebuie să aibă multă răbdare pentru a te înţelege. Ai nevoie de o persoană calmă, iubitoare şi plină de entuziasm, care să te molipsească de-a dreptul cu fericirea sa atunci când eşti într-o stare proastă.

Leu

Eşti condusă de sentimente puternice, dar foarte loială când vine vorba de relaţiile pe termen lung. Meriţi pe cineva care să te respecte pentru felul tău de a fi şi să îţi fie alături la bine şi la rău. Pentru a o găsi, va fi nevoie să aştepţi o perioadă îndelungată, căci iubirea ideală presupune sacrificii.

Fecioară

Partenerul tău va trebui să se înarmeze cu multă răbdare dacă îşi doreşte să îţi rămână alături toată viaţa. Eşti dificilă şi greu de înţeles, însă asta nu înseamnă că nu îţi vei găsi dragostea adevărată. E important să arăţi că eşti dispusă să evoluezi lângă persoana potrivită.

Balanţă

Te îndrăgosteşti foarte uşor, însă oamenii de lângă tine te dezamăgesc rapid. Meriţi un partener flexibil, care să se adapteze cerinţelor tale şi alături de care să faci tot ceea ce ţi-ai dorit.

Scorpion

Fire misterioasă, senzuală şi pasională, vei oferi totul în relaţie, dar vei avea şi aşteptări la fel de mari. Ai nevoie de un partener calm, sensibil, care să facă faţă stărilor tale diferite, dar care să te înţeleagă şi, mai presus de toate, în care să îţi regăseşti măcar o parte din personalitate.

Săgetător

Eşti cunoscută pentru modul tău aventuros de a fi. Îţi plac senzaţiile tari şi a-i face orice să ai parte de adrenalină. Eşti dispusă să încerci lucruri noi, aşa că partenerul tău trebuie să fie la fel de deschis ca şi tine.

Capricorn

Te gândeşti mai rar la capitolul dragoste, dar atunci când vine vorba de relaţii, preferi pe cineva care să fie la fel de serios ca şi tine. Întrucât eşti o persoană muncitoare, serioasă şi de încredere, meriţi un partener cu aceleaşi calităţi, care să te facă fericită.

Vărsător

Dintre toate zodiile, tu ai ceva mai special, motiv pentru care pretendenţii tăi vor avea mult de muncă să te cucerească. Ai nevoie de un partener care să te iubească pentru ceea ce eşti când sunteţi împreună şi nu pentru ceea ce însemni pentru întreaga lume.

Peşti

Eşti cam visătoare de fel, aşa că ai nevoie de cineva care să te mai aducă cu picioarele pe pământ din când în când. Meriţi un partener fidel, inteligent şi foarte amabil, pentru a putea să vă completaţi reciproc.

Sursă foto: www.sweetsharing.com