Nu mănâncă niciodată mâncare procesată

Şi în plus,aproape tot ce consumă este organic. Micul dejun şi-l începe cu un shake bogat în proteine,cu un iaurt şi miere. Prânzul de obicei include o porţie de somon şi o salată cu multe legume. Broccoli,ardei iuţi şi dovlecei cu vinegretă sunt preferaţii ei,la fel cum sunt şi salata de varză cu brânză cu mieji de seminţe de dovleac. La cină consumă proteine,cum ar fi carne de porc,de pui sau quinoa.

Gustări isteţe

Vedetaare un program extrem de încărcat şi de solicitant,are un show în Vegas,joacă într-o dramă pe NBC – Shades of blue şi face parte din juriul emisiunii Wold of dance. Şi cu toate acestea,nu se abate de la regimul ei de viaţă,iar când simte nevoia de o gustare,are grijă să aibă cu ea fructe şi legume.

Chipsurile de ciocolată sunt slăbiciunea ei

Când vrea să se răsfeţe,plăcerile ei vinovate sunt chipsurile de ciocolată cu îngheţată şi cele cu prăjituri. Însă nu îţi imagina că le consumă des sau în cantităţi mari,ci destul de rar,cât să-şi satisfacă pofta.

Citeşte şi:Trucuri de frumuseţe încercate de vedete

Alternează tipurile de exerciţii

Poate că nu îţi dă mâna să ai un antrenor personal aşa cum areJ.Lo,care are chiar doi,însă poţi ţine cont de rutina ei zilnică. Poţi face în sufragerie sau în dormitor flotări,genuflexiuni,exerciţii cardio,exerciţii cu greutăţi şi mişcări de stretching care îţi vor îmbunătăţi mobilitatea şi postura.

Motivul pentru care pielea ei arată aşa tânără

Ai tot auzit în nenumărate rânduri cât de importantă este crema cu protecţie solară. J.Lo cunoaşte acest lucru şi ţine cont de el cu sfinţenie. Iar pielea ei arată atât de bine şi datorită faptului că nu consumă cafea şi alcool,care distrug şi îmbătrânesc celulele pielii.

Citeşte şi:Ultimele noutăţi despre nunta sorei ducesei Kate-Pippa Middleton

Surse foto:gazettereview.com,mirror.co.uk,instagram