Când apar ţipetele…

Cu un reproş adresat pe un ton autoritar sau cu un ţipăt,te reduce la tăcere. Este un semn că bărbatul care ţi-a jurat că te va respecta şi că te va iubi până la adânci bătrâneţi a început să uite de aceste jurăminte.

Bărbaţii au tendinţa de a face acest lucru din dorinţa de a domina şi de a deţine controlul. În astfel de situaţii,nu te gândi că este doar o pasă proastă a parteneruluitău şi că va trece de la sine. Nu-ţi fie teamă să iei atitudine şi să-i spui că nu-i permiţi un astfel de comportament.

Când stresul vă conduce viaţa…

Se întâmplă ca oboseala,rutina,stresul să facă din iubitul tău un alt om,iar momente în care jignirile şi umilinţele să nu lipsească din viaţa voastră. În astfel de moment,este foarte uşor să vă arunccţai vorbe grele unul altuia.

Ei bine,atunci când îl vezi nervos sau când tu simţi că eşti pe punctual să “explodezi”,o plimbareîn aer liber este soluţia. Totodată,nu ezitaţi să vă petreceţi un weeken la munte ori la mare,ca să vă limpeziţi gândurile.

Nu-i plăti cu aceeaşi monedă

Este important să-ţi dai seama că nu-i vei recâştiga respectul dacă te iei la întrecere cu el care ţipă mai tare. Gândeşte-te că este uşor să jigneşti,dar drumul de întoarcere este mult mai anevoios.

Acţionează cu multă răbdare. Foloseşte-te de puterea exemplului:„Tu cum te-ai simţi să-ţi spună cineva că nu eşti bun de nimic?”


Citeşte şi:

Cearta,benefică sau nu în cuplu?

Ştii să te faci respectată?