Partenera preia controlul

Este una dintre cele mai comune fantezii sexuale ale bărbaţilor care consideră excitant ca partenerele lor să fie conştiente de feminitatea lor şi să dispuse mereu să încerce lucruri noi. Aşadar,bărbaţilor le-ar place ca măcar din când în când partenera să fie cea care să aibă iniţiativa unei partide de sex şi să nu se dea în lături de la nimic pentru a atinge orgasmul.


Citeşte şi:

Ce spun fanteziile sexuale despre tine

Ce fantezii sexuale are,în funcţie de zodie


O partidă în trei

Chiar dacă te iubeşte,de multe ori nu se poate abţine să se întrebe cum ar fi dacă în pat alături de voi ar mai fi o femeie. Aceasta rămâne în cele mai multe cazuri doar la stadiul de fantezie. Teama de răspunsul tău sau de repercursiunile pe care această experienţă le-ar putea avea asupra relaţiei îi împiedică pe bărbaţi să vorbească cu partenerele lor despre această idee.

Senzaţii tari în afara dormitorului

Relaţiile sexuale în locuri publice se numără de asemenea printre cele mai comune fantezii sexuale ale bărbaţilor. Teama de a fi oricând descoperiţi poate ridica nivelul de adrenalină,ceea ce vă poate duce pe amândoi pe noi culmi ale plăcerii.

Schimb de roluri

Rutina poate interveni oricând într-o relaţie dacă repetaţi în fiecare zi aceleaşi acţiuni atât în dinamica relaţiei,cât pe planul relaţiei sexuale. Aşadar,cum ar fi ca într-o seară să vă imaginaţi că nu vă cunoaşteţi şi să vă întâlniţi întâmplător într-un club. Iar de aici până la˵o aventură de-o noapte”nu mai este decât un pas.