Nu munceşti cot la cot cu partenerul

Când o femeie se aşteaptă ca un bărbat să facă toată munca grea în pat,cu siguranţă că atitudinea ei îl va irita. Dacă ea stă culcată,cu ochii închişi şi nu face nimic altceva decât să se bucure de mişcările partenerului,atunci lui s-ar putea să nu-i placă întreaga situaţie. Bărbaţii vor ca femeile să se implice în acceaşi măsură când întreţin relaţii intime.

Nu-ţi dai interesul

Un alt lucru care îi irită pe bărbaţi este dezinteresul cu care multe femei tratează o partidă de amor. Când ei le cer partenerelor îndeplinirea unor doleanţe,iar ele nu au niciun chef să le respecte dorinţele în pat,nu e de mirare că ei îşi pierd interesul pentru sex. Aşa că,fă sex doar când ai starea de spirit necesară.

Nu eşti atentă cu el

Şi faptul că eşti neatentă cu partenerul naşte frustrare. Când el are grijă ca tu să te simţi minunat în compania lui,aşteaptă acelaşi lucru de la tine.

Nu ai curaj să stai dezbărcată în faţa lui

Dacă nu te simţi confortabilă să stai goală în faţa partenerului,încearcă să-ţi depăşeşti timiditatea. Colăceii de pe abdomen,vergeturile sau acele câteva kilograme în plus nu-l interesează. Nu-l forţa să stingă luminile de fiecare dată când vreţi să întreţineţi relaţii intime. Toată situaţia reflectă nesiguranţa şi l-ar putea irita dacă o faci în mod repetat.

Te plângi constant

Un alt lucru care îl irită sunt plângerile. În timp ce el vrea doar să facă dragoste cu tine,iar tu te plângi constant că ai colăcei pe abdomen sau că te-ai îngrăşat,există mari şanse ca el să se enerveze.

Îl grăbeşti

Abia începe să te sărute,iar tu-i ceri să termine mai repede pentru că trebuie să te trezeşti devreme? Cu siguranţă situaţia nu-i va conveni. Astfel de lucruri îl vor indispune şi-i vor afecta starea de spirit. Chiar şi anumite întrebări stupide sau discuţiile fără rost din timpul sexului îl pot irita.