Berbec

Cea mai importantă calitate cu care reuşeşti să îi intimidezi pe ceilalţi stă sub semnul acţiunii. Tu eşti genul de persoană care întotdeauna are iniţiativă şi ştie să rezolve orice situaţie. Eşti în stare de orice pentru a-ţi atinge obiectivele.

Taur

Să nu încerce nimeni vreodată să te schimbe,căci tu eşti omul cu concepţii bine înrădăcinate. Cu mentalitatea ta,reuşeşti cu uşurinţă să îi intimidezi până şi pe cei mai de temut adversari,

Gemeni

Cu ajutorul personalităţii tale duale,reuşeşti întotdeauna să îi surprinzi pe ceilalţi şi să îi intimidezi deopotrivă. Nimeni nu ştie la ce să se aştepte din partea ta,căci eşti o persoană născută sub semnul neprevăzutului. Uneori,poţi fi extrem de periculoasă.

Rac

Îţi intimidezi partenerul atunci când te enervezi şi reuşeşti să transmiţi acea stare profundă de tensiune pe care o simţi. Trăirile tale interioare sunt atât de puternice încât se pot transmite către orice persoană. Nimeni nu îşi doreşte să te vadă nervoasă.

Leu

Tu eşti Regele animalelor aşa că simpla ta prezenţă poate fi o situaţie stânjenitoare pentru supuşii tăi. Eclipsezi pe oricine şi nu eziţi să îţi arăţi măreţia şi orgoliul. Puterea ta poate fi uneori intrigantă pentru cei din jur.

Fecioară

Tu faci totul mai bine ca oricine de pe lume asta aşa că siguranţa de care dai dovadă este,uneori,intimidantă. Să nu îndrăznească cineva vreodată să te contrazică sau să nu se supună ideilor tale,căci altfel vor vedea o furtună dezlănţuită.

Balanţă

Eşti o persoană extrem de emoţională şi îi poţi intimida pe cei din jurul tău prin atitudinea ta mult prea pasională. Pui suflet în tot ceea ce faci şi uneori ai tendinţa să exagerezi,încât să devină o obsesie.

Citeşte şi Ce spun astrele despre tine vara asta

Scorpion

Când vine vorba de intimidare psihică,tu eşti o adevărată campioană. Asta pentru că stăpâneşti arta discursului,dar şi a nonverbalului şi reuşeşti să atragi atenţia numai prin gesturile pe care le faci. Uneori,impulsivitatea ta poate să îi facă pe cei din jur să se retragă din calea ta.

Săgetător

Eşti cel mai aventurier nativ. Îţi place să rişti şi să trăieşti pe culmile adrenalinei,lucru ce poate fi intimidant,mai ales dacă ai un partener de viaţă care nu împărtăşeşte aceleaşi plăceri ca şi tine. Unii chiar nu pot ţine pasul cu tine,deşi îşi doresc din răsputeri-

Capricorn

Poţi fi o persoană foarte severă şi extrem de încăpăţânată iar acest lucru îi intimidează pe apropiaţii tăi. Dacă te aflii în postura de şef,subalternii tăi abia îndrăznesc să îţi propună ceva. Uneori,lumea te poate considera o persoană recalcitrantă.

Vărsător

Tu eşti nativul gânditor,cel care reuşeşte să intimideze prin intermediul ideilor sale creativedespre viaţă şi a viziunilor noi,create din perspective idealiste. Eşti o persoană nonconformistă iar pe unii îi poţi atrage şi pe alţii îi poţi respinge.

Peşti

Ai o putere de senzualitate şi un şarm aparte care poate să intimideze orice cuceritor. Trebuie să fii foarte atentă la modul în care alegi să îţi joci cărţile,căci poţi intra pe un teren în care să pierzi totul într-o clipă.

Citeşte şi5 superstiţii des întâlnite şi originile lor

Sursă foto maddailygist.com