Iată câteva lucruri pe o femeie şi le doreşte uneori,dar este prea conştientă de sine pentru a le cere partenerului.

1. Ce îşi doresc femeie în pat - sex oral

Cultura noastră are o relaţie ciudată cu vaginul. Femeile sunt expuse la o mulţime de mesaje care le face să creadă că organul lor genital nu este în regulă. Ba că este păros,urât mirositor sau că are un gust ciudat. Deşi este posibil să o atragă ideea de sex oral,aceasta se va feri să ceară partenerului,de teamă că el a internalizat aceleaşi mesaje.

2. Femeile vor sex în public

Să fie clar de la început:sexul în public poate fi riscant,ca să nu mai vorbim de faptul că femeia se poate simţi murdară după. Dar asta nu înseamnă că nu şi-ar dori o partidă de amorsălbatic în pădure,în maşină sau pe treptele casei.  

3. Ce îşi doresc femeile în pat - să fie dominate

Chiar şi cele mai puternice femei pot dori să fie dominate uneori. Dar mulţi bărbaţi evită să fie dominatori,de teamă ca partenera să nu îi perceapă drept brutali sau insensibili. Totuşi,cu foarte multă încredere şi comunicare,unele sunt dispuse să încerce să se lase supuse. Important este ca partenerul să ştie să citească limbajul corpului pentru a se asigura că e confortabil pentru ea,atât fizic cât şi emoţional.

4. Femeile vor parteneri supuşi

Uneori,femeile îşi pot dori să domine partenerul,chiar dacă sunt blânde şi timide. Dar,pentru că sunt nişte doamne,le poate fi greu să exprime această fantezie în cuvinte. Cel mai bun semn că îi place să domine este faptul că mereu alege să stea deasupra,pentru a deţine controlul partidei.

5. Ce îşi doresc femeile în pat - să fie bătute la fund

Bătăile la fund pot creşte erotismul între parteneri. Sigur,nu vorbim de lovituri dure,cauzatoare de vânătăi. Din păcate,uneori este jenant pentru o femeie să ceară să fie pălmuită la fund,pentru că poate părea copilăroasă.