Berbec

Urmează o perioadă excelentă pentru tine. Pe plan amoros, se poate spune despre tine că ai destulă experienţă (de obicei neplăcută) şi că acum eşti pregătită să îţi oferi din nou sentimentele. Cauţi să faci o schimbare radicală în viaţa ta, care va avea loc la finele anului 2017. Viaţa ta romantică va fi cea mai vulnerabilă, dar nu îţi face prea multe griji, căci vei reuşi să faci faţă tuturor provocărilor!

Taur

Finalul anului 2017 va veni cu noi experienţe pe plan amoros, multe dintre ele fiind legate de aspectul sexual. În timp ce unele native Taur ar putea rămâne însărcinate, altele vor simţi nevoia să devină partenere stabile şi dedicate.

Gemeni

Eşti extrem de perfecţionistă când vine vorba despre dragoste. Nu vei permite oricui să intre în viaţa ta, mai ales dacă nu îţi este pe plac în totalitate. Vei şti să impui limite şi anumite standarde, care să arate ce fel de persoană eşti şi ce fel de relaţie îţi doreşti.

Rac

Sfârşitul lui 2017 îţi va aduce numeroase beneficii atât pe plan personal, cât şi în carieră. Vei fi într-o formă de zile mari, aşa că profită de acest lucru şi încearcă să evoluezi dacă ai ocazia. Dacă eşti muncitoare şi ambiţioasă, vei căpăta multă încredere şi nimic nu ţi se va mai părea dificil. Multe persoane se vor arăta interesate faţă de tine şi doar una va fi norocoasă să îţi câştige cu adevărat inima.

Leu

Ai început să mai laşi la o parte din temeri, lucru care nu poate fi decât benefic pentru starea ta emoţională. E bine să ieşi din zona de confort, chiar şi în ultimele luni ale anului. Nu îţi va mai fi frică să faci compromisuri şi te vei lăsa ghidată de intuiţie. Vei da peste un noroc financiar neaşteptat la jumătatea lunii noiembrie.

Fecioară

De această dată, eşti interesată de o nouă relaţie. Vrei să explorezi oamenii, să îi cunoşti mai bine şi să le acorzi mai mult timp să te cunoască şi să te accepte aşa cum eşti. Deşi eşti o fire extrem de raţională, ai fi în stare să faci multe lucruri nebănuite pentru persoana de care te-ai îndrăgostit.

Balanţă

Trebuie să laşi trecutul în urmă şi să te îndrepţi spre lucruri noi, care te vor aştepta în viitor. Fie că începi o nouă viaţă, îţi schimbi locuinţa sau începi o nouă relaţie, eşti pregătită să faci faţă provocărilor şi nimic nu te sperie. Lasă totul şi nu privi în urmă!

Scorpion

E posibil ca în următoarele 3 luni să ai parte şi de momente neplăcute în familie sau situaţii critice la locul de muncă, însă acest lucru nu trebuie să te sperie, ci dimpotrivă, să te facă mai puternică. Orice ai avea de înfruntat, ţine capul sus şi fii încrezătoare! Soarele nu va întârzia să apară şi pe strada ta.

Săgetător

Ai putea să fii tentată de a reaprinde o flacără a iubirii din trecut, însă aşa cum ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust, nici relaţia nu va da roade. De aceea, e bine să ştii cum să păstrezi o distanţă între tine şi anumite persoane care vor cu orice preţ să îţi recâştige sufletul. Fii atentă şi nu pune la suflet orice vorbă siropoasă! Cele mai bune lucruri te aşteaptă în viitor, nicidecum în trecut.

Capricorn

Dragostea nu va fi o prioritate pentru tine în acest final de an, însă munca întotdeauna. Îţi place să îţi duci la bun sfârşit obiectivele şi, de aceea, meriţi numai laude. Cei din jur te apreciază şi, într-un final, vei fi recompensată pentru toate eforturile depuse. Totuşi, nu refuza dragostea atunci când va ajunge să bată la porţile sufletului tău.

Vărsător

De obicei, eşti o persoană relaxată şi, uneori, cam delăsătoare, însă la finalul acestui an, o pasiune de a ta te va da peste cap. Te vei deschide emoţional şi vei reuşi să trăieşti experienţe intelectuale la care nici nu te-ai fi aşteptat.

Peşti

Pregăteşte-te pentru câteva luni intense din punct de vedere afectiv. Vei trăi noi poveşti de dragoste sau idile care îţi vor pune inima pe jar. Dacă vrei să mai faci un pas în relaţie, înarmează-te cu răbdarea de a găsi cel mai bun partener.

Sursă foto: www.videoblocks.com