De fapt,bărbaţilor le plac femeile misterioase,care păstrează anumite aspecte ale personalităţii lor ascunse.

Iată câteva lucruri pe care femeile preferă să le ascundă de parteneri:

Fanteziile ei

Unei femei nu-i place să vorbească deschis cu partenerii despre fanteziile ei secrete sau ciudate,pe care ar vrea să le experimenteze în dormitor. Fac acest lucru doar cu partenerul care este asemănător cu ele,şi în faţa celui care nu le judecă.

Despre milioanele de gânduri

Femeile gândesc în mod constant. Mereu le zboară gândul la ceva. Acele gânduri ar putea fi despre viaţă în general,viitor,machiaj,cumpărături,plăcere,teamă,sau chiar nesiguranţă. Dar ele ascund toate aceste sub un zâmbet.

Despre suferinţele anterioare

O femeie nu va vorbi niciodată despre suferinţele anterioare cu partenerul actual. Şi,dacă continuă să vrea să afle mai multe,va începe să reacţioneze şi să spună că trecutul trebuie dat uitării.

Despre durerea cauzată de partener

Uneori,anumite reacţii şi acţiuni venite din partea partenerului s-ar putea să le doară şi să le rănească. Dar,în cele mai multe cazuri,femeiava ascunde totul pentru a evita să fie percepută ca o persoană sensibilă. Ea poate ascunde o durere,dar este mai bine să fie mai empatică.

Ea vrea să arate mai bine decât fosta

Deşi ascunde această dorinţă,de fapt,orice femeie ar dori să arate mai bine decât toate ex-prietenele şi colegele de birou ale partenerului.

Curiozitatea de a şti ce face fosta

Uneori,devine curioasă cu privire la ce mai face fosta prietenă a partenerului. Atunci va începe să-i verifice pagina sa de Facebookla întâmplare. Dar ea nu vrea ca actualul prieten să ştie despre asta.

  

Că a făcut o pasiune pentru o femeie!

  

Da,chiar şi unele femei pot face o anumită pasiune pentru alte femei. Dar ele vor ascunde acest fapt!

Sursă+credite foto:http://www.boldsky.com