Numele unui fost partener

Niciun bărbat nu vrea să audă în astfel de momente ce experienţe ai avut tu cu foştii parteneri,cu atât mai puţin să le menţionezi şi numele. Altfel,momentul vostru de tandreţe va dispărea cât ai zice numele fostului partener.

Citeşte şi:

5 secrete ale unui cuplu fericit

De ce masturbarea face mai bună viaţa de cuplu

„Eşti deja înăuntru?”

Ştii că acest lucru înseamnă pentru partenerul tău că el nu este suficient de dotat pentru tine. Aşadar,evită pe cât posibil să faci vreo afirmaţie negativă care să aibă legătură cu performanţele lui sexuale.

„Putem să încercăm o poziţie pe care am văzut-o într-o revistă?”

Dacă îi sugerezi să încercaţi o poziţie sexuală despre care ai citit tu într-o revistă preferată,îi vei da senzaţia că el nu se pricepe prea bine să te satisfacă. Nu este nimic greşit să încercaţi şi alte poziţii,însă ai grijă modul în care îţi formulezi dorinţa.

„Asta a fost tot?”

Orice bărbat ar fi deranjat dacă ar auzi de la partenera lui că partida de sex a fost prea scurtă şi că nu ai simţit mare lucru. Chiar dacă a fost aşa,încearcă să treci cu vederea peste acest aspect,iar data următoare să găsiţi o modalitate încât actulu sexual să vă aducă mai multă plăcere amândurora.

„Unde duce relaţia noastră?”

În astfel de momente,partenerul tău nu se gândeşte la planurile voastre de viitor,aşa că cel mai bine este să nu aduci în discuţie dorinţele tale legate de relaţie. Din contră,apetitul sexual îi va scădea brusc.