Chuando a lucrat ca model în 1980 şi a reuşit să pătrune şi în lumea muzicii, în anii 90, însă cariera muzicală nu a durat mult. A ales un alt drum: fotografia. Iar celebritatea sa a venit odată cu folosirea Instagramului. "Mi-am făcut cont de Instagram la sfatul prietenilor mei pentru a fi mai aproape de clienţi. Am postat câteva fotografii cu mine", a declarat acesta, iar utilizatorii au observat imediat că arată ca la 20 de ani. Nimic nu îi trădează adevărata vârstă.

În timp ce mulţi sunt de părere că genele sunt responsabile pentru aspectul său, alţii cred că secretul stă în locul în care trăieşte, pentru că Singapore oferă aer curat, medicamente bune şi produse de înaltă calitate. Pentru a pune capăt speculaţiilor, fotograful a dezvăluit cum îşi petrece ziua.  

Tan este de părere că eşti ceea ce mănânci şi că felul în care arăţi se datorează în proporţie de 70% alimentaţiei, iar restul de 30% sportului. De aceea consumă 6 ouă fierte la micul dejun, însă doar două gălbenuşuri, pentru că sunt bogate în colesterol, alături de un pahar cu lapte. Câteodată adaugă avocado sau fructe de pădure. Este un mod ideal de a începe ziua.  


În afară de ouă, din alimentaţie nu îi lipsesc orezul, legumele la grătar şi supa de peşte. Fotograful admite că are şi o slăbiciune, îngheţata, dar pe care o consumă doar în prima parte a zilei. Evită cafeaua, dar bea ceai şi multă apă. Nu fumează, nu consumă alcool şi mănâncă mereu salată la cină. 

Mai mult decât atât, Tan se antrenează de 3-4 ori pe săptămână, însă nu mai mult de 30 de minute. Şi încearcă să înoate în fiecare seară, timp de o oră.  

Poţi face doar ceea ce îţi place? Tan asta vrea: "Am încercat mai multe job-uri, însă m-am oprit la ceea ce îmi place. Iubesc oamenii, comunicarea şi fotografiile. Dacă faci ce nu îţi place, te vei simţi rău, iar sănătatea ta va avea de suferit".

Să fie acesta secretul tinereţii?  

Sursă: brightside.me