Da,ceva sănătos,dar rapid!

Iată 6 idei sănătoase,care nu vor lua mai mult de 5 minute pentru a fi preparate:

Peşte,morcov şi fasole verde

Poţi prepara o masă rapidă şi încărcată cu proteine luate din legumesănătoase,cum sunt morcovul şi fasolea. Adăugarea de peşte file o va face mai gustoasă.

Ouă,spanacşi fasole

Oul este foarte uşor de preparat şi este bogat în proteine. Adaugă câteva fasole,legume verzi fierte şi transform-o într-o masă super-sănătoasă.

Unt de arahide,vafă şi afine

Vafele sunt preferate de toată lumea. Mâncarea lor cu nişte unt de arahide le face să fie delicioase. Pe deasupra pui nişte afine.

Roşie,busuioc şi mozzarella

Prepară un sandviş delicios cu ajutorul acestor ingrediente. Adaugă peste feliile de roşii şi puţină sare normală sau de mare.

Fasole neagră,broccoli şi orez brun

Prepară o cină echilibrată din punct de vedere caloric. Fierbe nişte broccoli şi fasole neagră,pe care le aşezi ca garnitură la orezul brun,pe care-l prepari aşa cum îţi place. Pui în el ce legume preferi.

Salată verde,avocado şi pui la grătar

Cu aceste 3 ingrediente poţi prepara o salată delicioasă. Taie felii puiul pe care l-ai preparat la grătar,pe care-l adaugi peste salata verde şi piureul de avocado,peste care adaugi puţin oţet balsamic şi ulei de măsline. Vei iubi gustul lor.

Credit foto:www.stylecraze.com