Rochia cu sclipici

Deşi sclipiciul şi paietele sunt mult prea folosite în ultima vreme la orice ocazii,la toate mondenităţile,ele au fost de fapt create pentru a celebra evenimente mai speciale,precum revelionul. Aşadar,daca ai o astfel de rochie care îţi place foarte mult,dar ţi-a fost ruşine să spui cuiva ori s-o scoţi în public,acum e momentul!

Rochia fără un umăr

Este modul perfect în care poţi arăta ceva piele fără să arăţi prea mult. Compromisul perfect,jumătate de decolteu în faţă,cealaltă jumătate în spate. Subconştientul tuturor le va îndrepta privirile către intriga pe care o porţi.

Rochia mulată

Atenţie! Am spus rochia mulată,nu rochia cârnat. Cu alte cuvinte,dacă nu deţii nişte forme căt mai armonioase,sau dacă arăţi mai degrabă ca un cârnăcior decât ca o sirenă,încearcă altă croială care îţi poate pune mai bine în evidenţă silueta. Pe de altă parte,dacă rochia mulată vine ca turnată pe tine este una din cele mai bune alegeri. Neapărat,trebuie să fie întrţo culoare cât mai puţin ţipătoare,faptul că se lipeşte perfect de tine iese deja destul de mult în evidenţă,iar accesoriile trebuie să fie cât mai simple,din acelaşi motiv.

Croiala în cloş

Sunt cele mai versatile,întrucât arată bine pe orice siluetă. Evidenţiază o talie deja subţire şi subţiază o talie mai puţin formată. Este un model clasic,unul dintre cele mai elegante şi comode totodată,atâta timp cât nu te strânge prea mult.

Rochia petrecută

Este printre cele mai bune alegeri pentru o petrecere la birou. Este decentă,serioasă şi,în acelaşi timp atrăgătoare într-un mod subtil. Atenţie însă,la decolteu,să nu fie prea adânc,caz în care poţi apela la croitor să-ţi instaleze un moş şi o babă care să salveze o dintr-o posibilă situaţie.

Rochia fără talie

Pune cel mai bine în evidenţă un trup mai voluptuos. Este confortabilă,lejeră,nu te va stresa dacă se întâmplă să mănânci prea mult,este elegantă şi extravagantă cu accesoriile potrivite.

Rochia pulover

Dacă ocazia nu este foarte formală,rochia pulover este foarte potrivită. Călduroasă,dar nu foarte,elegantă,lungă până la genunchi ori mai scurtă cu colanţi,este o soluţie simplă şi frumoasă pentru seara de revelion.