1. Capriconii sunt muncitori. Ei nu vor să aibă un moment liber în timpul zilei,de aceea sunt consideraţi ”oamenii perfecţi”. În plus,găsesc foarte repede soluţii la probleme.

2. Sunt sufletişti,dar au tendinţa de a adopta uneori o atitudine dură şi aspră. Acest lucru lasă impresia că ei ştiu totul şi că nu fac niciodată greşeli. Chiar dacă le fac,nu recunosc.

Zodia Capricorn şi simţul umorului

3. Capricornii au simţul umorului dezvoltat,le place să se distreze.

4. Sunt foarte buni lideri,mai ales la locul de muncă,unde ştiu să lucreze în echipă şi să ducă la bun sfârşit proiectele la care se implică.

Citeşte şi:10 lucruri neştiute despre zodia Peşti
 

Zodia Capricorn, cunoscută pentru încăpăţânare

5. Persoanele născute în zodia Capricorn sunt foarte încăpăţânate. Ele nu-şi cer niciodată scuze până când nu sunt siguri că au greşit. Dar încăpăţânarea lor este un atu la locul de muncă. Atunci când îşi propun ceva,nu se lasă până nu reuşesc.

6. Sunt sociabili cu toată lumea şi oferă şanse atunci când consideră să există potenţial din partea celui care a greşit. Însă,nu trebuie să stai prin preajma lor când se enervează.

Nativii din Capricorn sunt foarte independenţi

7. Nativii din zodia Capricorn sunt foarte indepedenţi,le place să facă lucrurile în felul lor şi nu au încredere în nimeni altcineva. Verifică mereu,mai ales dacă ”treaba” a fost făcută de o altă persoană.

8. Nu le place să se laude. Rar vei găsi un Capricorn care să spună în gura mare despre ceea ce a făcut.

Citeşte şi:Ce nu trebuie să-i spui unui Rac
 

Capricornii în dragoste

9. Când cei din zodia Capricorn se îndrăgostesc,cedează greu şi sunt credincioşi partenerului/partenerei. În plus,într-o relaţie ei vor ca să primească la fel de mult pe cât oferă.

10. Care este prima lor prioritate? Bineînţeles că familia. Ei încearcă să-şi petreacă cât mai mult timp alături de membrii ei şi să-i protejeze.

Capricornii sunt compatibili cu Taur,Rac,Fecioară şi,bineînţeles,cu Capricorn.

Credit foto: www.parhlo.com