Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Berbec

Femeile din această zodie sunt ca nişte albinuţe,mereu ocupate şi pline de energie. Dintre toate semnele zodiacului,ele sunt cele mai motivate să reuşească şi le place să facă lucrurile cum trebuie. Pentru că sunt mereu în mişcare au nevoie de o aromă care să ţină pasul cu ele şi din acest motiv caută arome tari cum ar fi piperul negru sau lămâia.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Taur

Femeile taur sunt firi echilibrate şi sensibile,care caută să aducă armonie în tot ceea ce fac. Sunt romantice incurabile şi văd mereu la oameni doar latura lor bună. Pentru că preferă stabilitatea li se potriveşte parfumulde muşeţel,mosc sau paciuli.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Gemeni

Femeile din această zodie sunt pline de viaţă,sunt curioase din fire şi sunt foarte sociabile. Apreciază inteligenţa la persoane,iar în ceea ce priveşte parfumul preferat el trebuie să conţină busuioc,bergamotă sau grepfrut.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Rac

Toţi prietenii apelează la ele deoarece au mereu un sfat bun să le ofere. Sunt atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor şi le place să fie informate. Ţin la glumă şi le place din când în când să fie singure şi să se bucure de linişte. Deoarece sunt conduse de lună,sunt mai misterioase din fire şi din acest motiv preferă aromele condimentate,cum este cea de vanilie sau alte arome uşor dulci.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Leu

Femeile leu sunt cele care fac o dramă aproape din orice şi care au mereu câte ceva de comentat. Le place să fie la conducere şi au impresia că au mereu dreptate. Adoră mirosurile tari,care umplu orice încăpere.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Fecioară

Sunt foarte sensibile şi acordă mai multă atenţie celor din jur decât propriei persoane. Sunt cele care stau să muncească peste program,fără să se plângă. Caută arome subtile,cum sunt cele de muşeţel,ghimbir,lavandă şi ylang ylang.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Balanţă

Sunt printre cele mai şarmante persoane şi le place să se poarte frumos cu toţi cei din jur. Sunt cele care te vor încuraja indiferent de situaţie,deoarece ştiu că vei reuşi. Sunt romantice şi din acest motiv adoră mirosul trandafirilor.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Scorpion

Femeile scorpion sunt mereu concentrate pe ceea ce trebuie să facă şi sunt persoane intense,care pun totul la suflet. Sunt foarte conştiente de influenţa pe care o au asupra celor din jur,mai ales când vine vorba de atracţie sexuală,iar parfumul de mosc este cel care-i atrage pe cei din jur ca un magnet.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Săgetător

Femei independente,talentate,care se pot adaptate la orice persoană sau situaţie. Adoră vremea caldă deoarece atunci pot petrece mult timp în aer liber,aşadar li se potrivesc aromele floraleşi cele dulci,precum bomboanele.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Capricorn

Sunt persoane tipicare,care atunci când îşi propun ceva,fac tot ce le stă în putinţă pentru a reuşi. Nu le place să se abată de la regulile şi valorile personale şi nu fac compromisuri. Le plac aromele clasice tradiţionale,care nu ies foarte mult în evidenţă.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Vărsător

Femeile vărsător trăiesc în viitor,le place să joace după propriile reguli,sunt idealiste şi mereu gata să-şi ajute nu doar prietenii,ci şi persoane din jur pe care nu le cunosc. Le plac aromele unice,pe care puţine persoane le-ar încerca.

Ce parfum ţi se potriveşte în funcţie de zodie. Peşti

Sunt poate cele mai misterioase femei ale zodiacului,dar sunt mereu pline de energie. Fiind semn de apă nu este de mirare că le plac aromele marine,răcoroase.