Scorpion

Apreciază foarte mult intimitatea. Va vorbi rar despre partener, doar în cazul în care este întrebat/ă.

Fecioară

Fecioara este foarte rezervată în legătură cu anumite aspecte ale vieţii sale, în special relaţiile de iubire. Ea nu va nega existenţa unui partener dacă va fi întrebată, însă nu este genul de persoană care să povestească cu uşurinţă. Fecioara iubeşte cu adevărat şi vrea să se asigure că relaţia în care se află va dura cât mai mult. Aşa că s-ar putea să fie mai secretoasă până când o să fie sigură de relaţie.

Capricorn

Această zodie este doar foarte modestă şi îi place să-şi ţină viaţa personală cât mai privată. De asemenea, ea este foarte tăcută, şi nu doar când vine vorba de relaţia ei.

Balanţă

Balanţa este o persoană liniştită şi calmă. Indiferent de emoţia pe care o simte, chit că este fericită sau supărată, nu se va expune în faţa altora. Este foarte bună în a se controla.

Peşti

Este tot genul de persoană care preferă să rămână tăcută în legătură cu relaţia ei. Ea preferă să se bucure în linişte de ea decât să-i implice şi pe alţii.

Taur

Persoana din zodia Taur nu e nevoită să-ţi spună că este într-o relaţie, pentru că îţi poţi da seama şi singur. Obrajii îmbujoraţi, zâmbetul mare şi strălucirea din privire o vor da de gol imediat. Persoana din această zodie este rezervată, dar nu într-un mod antisocial.

Vărsător

Este genul de persoană care se fereşte de oamenii curioşi şi nu dezvăluie nici măcăr informaţii de bază. Nu-i place când alţii vor să afle tot, aşa că dacă începe o nouă relaţie, va alege să ţină totul pentru ea, măcar la început.

Săgetător

Persoana din această zodie poate fi distantă când vine vorba de viaţa amoroasă, însă acest lucru se întâmplă deoarece nu îi dă prea multă importanţă. Pentru ea, este doar o nouă aventură – câteodată relaţia este mult prea scurtă ori nu se poate numi o relaţie. Ea nu consideră că este important să zică tuturor despre noul partener, deoarece s-ar putea să nu reziste prea mult lângă el.

Leu

Persoana din această zodie adoră să fie într-o nouă relaţie. Pentru ea, o nouă relaţie e ca o pereche nouă de pantofi- ceva ce abia aştepţi să arăţi tuturor şi pentru care să primeşti complimente.

Rac

Persoana din această zodie nu este atât de matură când vine vorba de relaţia ei, deoarece este mult prea entuziasmată ca să ţină totul pentru ea. Când întâlneşte pe cineva pentru prima oară, ea mereu consideră că acea persoană este „the one.'

Berbec

Această zodie va spune tuturor despre noua ei relaţie, fără să-i pese de părerea nimănui. Ea adoră să fie îndrăgostită şi vrea cu adevărat să împărtăşească acest sentiment.

Gemeni

Persoana din zodia Gemeni spune tuturor despre relaţia ei. Ar ţipa de la înălţime noua veste dacă ar putea. Ea adoră să spună lumii că are o nouă relaţie, deoarece este mult prea entuziasmată pentru a ţine acest lucru doar pentru ea, notează dcnews.ro.