Ţine-ţi aproape prezervativul

Numai dacă nu vrei să ai un copil, asigură-te că ai un prezervativ la îndemână. Poate c-ai fost în situaţia aia în care v-aţi aprins ca două torţe, să constataţi amândoi că prezervativul e în lună cu satelitul. Numai să te duci să cotrobăi în camera de vizavi ţi se ia de tot! Sau, mai rău! Să trebuiască să te duci jos, adică să-ţi tragi blugii pe tine, să-ţi iei sutienul, să-ţi iei tricoul, să aştepţi liftul, să cobori cu liftul şi să faci paşi mulţi până la farmacia de la parter.

Curăţă-ţi gura

Indiferent de cât de mult timp sunteţi împreună, mirosul de tocăniţă de la prânz nu are cum să fie sexy. Deci pe bune! Cel mai bun lucru pe care-l poţi face e să vă protejaţi amândoi, să vă respectaţi, adică să vedeţi cum vă miroase gura înainte să treceţi la treaba.

Îmbracă-te cu ceva uşor de scos

Poate să pară cam libidinos, dar e aiurea să tragi de blugii ăia strâmţi când sunteţi amâdnoi hot. O fustă, nişte ciorapi cu portjartier sau doar cu adeziv... hai, că ştii!

Spală-te în zona intimă

Şi cu asta cred c-am spus totul! Nu există nicio scuză. Zona intimă trebuie să fie curată ca lacrima.

Mergi la toaletă

Ţi s-a întâmplat să-ţi vină să faci pipi în timp ce biţi-biţi? E, păi atunci rezolvă! E clar că e aiurea. Plus că, în timp ce biţi-biţi te gândeşti numai la pipi.


Sursa foto: www.esquire.com