Dacă nu te-a înzestrat natura cu o podoabă capilară bogată,iată ce alimente trebuie să consumi pentru a creşte mai repede.

Somon

Somonul este foarte gustos şi bogat în vitamine şi omega 3,acizi care au rolul de a întări foliculii de păr şi de a stimula creşterea firelor. Consumă săptămânal o porţie de somon şi vei vedea cum firele tale se vor îmbogăţi treptat.

Ouă

Ouăle conţin proteine şi biotine,elementele necesare unei creşteri sănătoase a părului. De asemenea,ele te pot ajuta împotriva căderii părului,mai ales dacă le consumi dimineaţa. Aminoacizii din ouă au grijă de strălucirea părului tău,aşa că nu te sfii să mănânci un ou fiert,din când în când.

Carne de pui

Carnea de pui este bogată în proteină animală,un element de care ai nevoie pentru producţia de keratină. Nu e nevoie să apelezi la mâncăruri grele şi nesănătoase. Poţi mânca un grătar de pui zilnic,care îţi va oferi necesarul de nutrimenţi necesari sănătăţii scalpului şi a firelor de păr.

Citeşte şi Cireşele au beneficii miraculoase pentru sănătate şi te ajută să slăbeşti

Migdale

Gustoase şi săţioase,migdalele conţin vitamina E,care activează creşterea părului şi îl întăreşte. 30 de grame de migdale îţi vor asigura substanţele necesare de biotină,acizi graşi şivitamina B,care îţi vor înfrumuseţa podoaba capilară.

Seminţe de dovleac

Seminţele de dovleac sunt bogate în complexul de vitamine B,care e responsabil pentru creşterea părului şi întărirea rădăcinii. Dacă te confrunţi cu probleme legate de căderea părului sau excesul de sebum,consumă zilnic seminţe de dovleac,timp de o lună.

Citeşte şi Cura de slăbit cu leuştean

Sursă foto allswalls.com