Cum te ajută în pierderea în greutate

 

Ananasulpoate să elimine kilogramele nedorite,deoarece are foarte puţine calorii şi,datorită gustului dulce,satisface pofta de dulce. Totodată,conţine mangan,ceea ce reduce deteriorarea celulelor de radicalii liberi,iar vitaminele din complexul B au rol în producerea energiei. Pentru că este atât de bogat în vitamina C,înseamnă că ajută organismul să producă colagen. Astfel,ai pielea hidratată şi fără riduri.

 

De ce este bine să consumi ananas

 

Potasiul din ananas controlează ritmul cardiac,şi asta pentru că în compoziţia lui se găseşte o enzimă numită bromelaină. Această enzimă are ca rol stoparea inflamaţiei,dar de asemenea,îmbunătăţeşte digestia şi accelerează metabolismul. Un studiu efectuat de oamenii de ştiinţă de la Universitatea Cornell,SUA,arată că enzimele din ananas sunt unele dintre singurele substanţe care nu se descompun în stomac. Asta înseamnă că ele pot îmbunătăţi digestia mult mai mult decât o pot face alte alimente. Totodată,s-a demonstrat clinic că bromelaina poate suprima creşterea tumorilor.

Din moment ce beneficiile pentru sănătate ale ananasului sunt atât de mari,include-l în alimentaţia zilnică,mai ales că el elimină efectele mâncatul în exces al alimentelor nesănătoase,combate balonarea şi te scapă de kilogramele în plus. Aşa,hainele tale vor începe să se potrivească mai bine în jurul talieiîntr-un timp foarte scurt.