Migdalele,nucile de caju,caisele,prunele,curmalele sau smochinele,sunt unele dintre cele mai comune alegeri când vine vorba de fructe uscate.
 
Oamenii care au mâncat fructe uscate au fost sănătoşi şi puternici şi au fost preveniţi de o serie de boli. Fructele uscate sunt bogate în diverse substanţe nutritive esenţiale,spre deosebire de junk food,care poate conţine o mulţime de toxine.

Citeşte şi:Remedii populare vechi pentru afecţiuni minore

Aşadar,anumite tulburări ale stilului de viaţă,cum sunt diabetul zaharat,obezitatea,bolile de inimă,au fost mult mai puţin răspândite cu secole în urmă.

Ştiai că,prin consumul a trei nuci în fiecare zi,previi cancerulşi ajuţi,de asemenea,la pierderea în greutate?

Iată cum prepari remediul de nuci:

Ai nevoie de:

-3 nuci
-1 lingură de miere

Mod de preparate şi utilizare:

Lasă nucile în apă caldă peste noapte şi dimineaţa decojeşte-le. Le pasezi cu o lingură şi adaugi mierea peste ele. Amesteci cu lingura foarte bine ingredientele ca să se încorporeze. Consumă acest amestec,în fiecare zi,după micul dejun,timp de 3 luni.

În timp ce iei acest remediu,poţi adopta o alimentaţie echilibrată şi practica exerciţii fizice în mod regulat,pentru a te menţine în formă şi sănătoasă.

Citeşte şi:De ce este importantă vitamina B5 pentru organism

Nucile conţine fitonutrienţi şi antioxidanţi care previn dezvoltarea de tumori canceroase în organism,prevenind astfel anumite tipuri de cancer. În plus,sunt bogate în acizi graşi omega 3,care au capacitatea de-a stimula rata metabolismului organismului şi ajută la arderea grăsimilor mult mai repede.

Sursă+credit foto:boldsky.com