Începutul unei conversaţii

Femeilor nu le place să iniţieze conversaţia cu un bărbat, deoarece preferă ca partenerul să facă întotdeauna primul pas. Fie că sunt mai timide, fie că se consideră superioare, femeile nu vor spune niciodată franc acest lucru, dar vor da de înţeles de către cine trebuie abordată discuţia.

Subiecte de discuţie în cuplu

Ai crede că o femeie îţi va vorbi continuu încă de la primul minut în care o cunoşti şi până la ultimul. Ei bine, uneori, până şi cele mai bune oratoare rămân fără subiecte, aşa că a venit momentul bărbatului să preia frâiele discuţiei şi să găsească subiecte incitante. Poate nu va spune, dar, cu siguranţă, va aştepta întotdeauna să audă ceva nou şi din partea lui.

Apropierea dintre cei doi parteneri

Dacă o femeie încă nu e pregătită pentru un sărut, asta nu înseamnă că vrea să menţină o distanţă între ea şi partener, ci pur şi simplu aşteaptă momentul în care să se simtă confortabil. Deşi nu vor mărturisi, femeile îşi vor dori întotdeauna mai multă tandreţe, iar pentru ele contează mai mult o îmbrăţişare sau ţinutul de mână.

Mesajele de dimineaţă, o dovadă a iubirii

Cine nu îşi doreşte să se trezească cu un mesaj romantic din partea alesului? Chiar dacă nu vor spune acest secret, femeile adoră să fie curtate şi să se simtă iubite şi apreciate în fiecare zi. Un bărbat nu trebuie să uite că un mic gest poate schimba o zi întreagă.

Fostul iubit, o amintire neplăcută

Uneori, se întâmplă ca o femeie să nu poată trece peste relaţia care tocmai s-a încheiat, însă nu îi va spune niciodată actualului partener cât de dor îi este de fostul bărbat din viaţa ei. Nu numai că l-ar răni, dar ar ruina întreaga relaţie, care la început, trebuie să fie bazată pe încredere şi multă, multă afecţiune.

Refuzul, un impediment în relaţie

Dacă o femeie este refuzată, chiar şi când vine vorba de un lucru mărunt, îşi va schimba automat starea de spirit. Din perspectivă psihologică, refuzul i se întipăreşte în minte ca un lucru negativ şi o face să creadă că partenerul ei are o viziune total diferită asupra lucrurilor. Deşi nu alege să spună, semnele că se întristează sunt mai mult decât evidente.

Sursă foto: www.huffingtonpost.com