Le place să preia controlul

De multe ori femeile simt nevoia să demonstreze că sunt pricepute în pat. Bineînţeles că este nemaipomenit să vezi că reuşeşti să aduci bărbaţii pe culmile plăcerii,dar şi ei vor să-ţi satisfacă partenerele. Aşadar,nu prelua tu tot controlul,ci lasă-l şi pe el,pentru a-i gâdila orgoliul că este un adevărat armăsar în pat.

Adu desertul în pat

De câte ori nu ai văzut în filme scene în care din preludiu unde în rol principal era un bol de căpşuni cu ciocolată? Ei bine,şi bărbaţii visează la o scenă din care nu lipseşte un tub cu frişcă şi o parteneră cu multă imaginaţie. Poţi folosi de asemenea îngheţata în zilele caniculare sau siropul de ciocolată.

Un show de striptease

Dacă în mod normal vă dezbrăcaţi rapid unul pe altul pentru a ajunge mai repede în pat,data viitoare încearcă ceva nou. Cu această ocazie îţi poţi cumpăra o lenjerie intimă sexy. Nimic nu poate fi mai plăcut când ajunge seara acasă ca o parteneră îmbrăcată provocator care dansează pentru tine în timp ce îşi scoate hainele.

Fii mai agresivă

Bărbaţii îi doresc ca lucrurile să fie mai încinse în pat,însă fără să fie nevoie să ceară acest lucru. Aşadar,câteva muşcături pasionale uşoare şi nişte mici zgârâieturi nu vor face decât să crească pasiunea pentru o partidă de sex de neuitat.

Jocuri pasionale

Nu ai avut niciodată curaj să experimentezi jocurile în pat cu biciul,cătuşele sau masca de dormit pentru ochi? A venit timpul să vezi cum îţi pot condimenta viaţa sexuală aceste jucării. Nu te gândi că-l vei speria,ci îi vei arăta că eşti dispusă să încerci lucruri noi,pentru plăcerea amândurora.