Vrea să vorbeşti murdar 

 

De multe ori bărbaţii evită să-şi roage partenerele să vorbească astfel de teamă de a nu fi interpretaţi greşit,iar partenerele lor să nu se simtă jignite. Însă nimic nu este mai excitant pentru ei decât să audă cum foloseşti cuvinte pe care nu le-ai apune de obicei. Nu este nevoie să exagerezi în ceea ce priveşte jargonul utilizat,dar câteva cuvinte pot face minuni pentru o partidă de sex ca în filme.

  Vrea să preiei controlul  

Faptul că-l laşi pe el să facă toată treaba nu este tocmai pe placul orgoliului său,deoarece va avea impresia că te plictiseşti în pat,iar el nu este un amant desăvârşit. Nu înseamnă faptul că trebuie să-l legi de pat,ci doar să-l mângâi din când în când sau să schimbi poziţia sexuală folosită şi să preiei tu controlul. Dacă spui şi câteva cuvinte murdare,partida de sex va fi exact cum ţi-o imaginai.

 Vrea să încerci lucruri noi 

Ai citit într-o rtevistă sau prietenele ţi-au povestit de noua poziţia sexuală încercată. Nu  o lăsa la stadiul de dorinţă,ci pune-o în aplicare. Propune-i noua poziţie sexuală şi vezi dacă funcţionează şi în cazul vostru. În plus va fi destul de excitant doar dorinţa de a încerca ceva nou şi va mai sparge rutina zilnică.

Vrea să fie surprins

Nu mai planifica actele sexuale ca să aibă loc doar noaptea. Cum ar fi să-l trezeşti cu un sărut pasional,care să se încheie cu o partidă revigorantă de sex? Sau să întrerupi curăţenia pentru o partidă rapidă de sex pe canapea? Exact aceste mici momente vor face diferenţa în relaţia voastră şi o va întări,deoarece îşi va da seama că va avea alături o persoană alături de care nu se va plictisi.

Vrea să te privească

Atunci când te priveşte în ochi şi-ţi vede toate trăirile din momentele intime,se convinge că doar el este cel care te poate face să ai parte de astfel de momente de plăcere şi toată nesiguranţa în ceea ce priveşte performanţele sale sexuale se va risipi.