Culoarea te defineşte

Dacă alegi să îţi decorezi camera în culorivii,precum roz,oranj sau roşu,înseamnă că eşti o persoană căreia îi place viaţa,care ştie să se bucure de fiecare lucru şi are foarte multă energie. Pur şi simplu radiezi de fericire iar casa ta te dă de gol. În schimb,dacă îţi vei decora încăperile în tonuri de gri,ocru,verde sau albastru înseamnă că eşti un om închis,solitar,un spirit timid şi introvertit. E bine să ştii că nuanţele reci îţi pot aduce o stare negativă,senzaţie de frig şi oboseală,din cauza lipsei de lumină. Dacă eşti o persoană agitată de fel,culorile în nuanţe de bej,crem,cafeniu te vor relaxa.

Obiectele spun totul despre tine

Atunci când ai un spaţiu doar al tău,nu ştii cum să îl umpli cu cât mai multe piese de mobilier sau obiecte decorative care fie îţi trezesc amintiri,fie te fac să te simţi mai bogată. Dacă îţi vei încărca încăperile,îţi va fi foarte greu să faci curăţenie în timp. Cu cât agoniseşti mai mult obiecte fără valoare,le vei transmite musafirilor tăi că eşti o persoană care pune preţ pe lucrurile mărunte şi care vrea să adune cât mai mult. Uneori,ai putea să dai dovadă de egoism. Alege câteva lucruri cu semnificaţie deosebită şi pune-le într-o ordine care să te definească. Less is more!

Curat/murdar

Excesul de lucruri sau obiecte atrage după sine dezordinea. Dacă ai o camerăplină de obiecte care nu au un loc anume şi sunt împrăştiate în toată casa,înseamnă că eşti o persoană dezorganizată şi delăsătoare. E greu ca apartamentul să strălucească zilnic,dar dacă vei menţine curăţenia şi simplitatea,casa ta îţi va mulţumi. Musafirii te vor aprecia pentru bunul gust şi hărnicia de care dai dovadă.

Patul,intimitatea sub cheie

Dacă eşti adepta regulilor Feng Shui,atunci vei avea patul situat într-o zonă a camerei care îţi va permite să vezi din el uşa dormitorului,fără a fi direct în faţă sau în linie cu acesta. Asta îţi va da un sentiment de siguranţă în timp ce te odihneşti. Este foarte important să îţi aranjezi aşternutul,pentru că va crea un efect vizual mai plăcut,faţă de un pat nefăcut. Modul în care ai grijă de fiecare cameră arată ce fel de persoană eşti,dacă îţi place curăţenia sau preferi deranjul.