Albul,simbolul purităţii

Nu e nicio coincidenţă că rochiile de mireasă au culoarea albă,deoarece ele semnifică inocenţa şi puritatea celei care o poartă. Dacă adori această culoare eşti o persoană căreia îi plac lucrurile simple,dar care este în acelaşi timp şi perfecţionistă denorind să lase lucrurile terminate doar pe jumătate.

Roşul vibrează de pasiune

Este nuanţa puterii,a sănătăţii şi a vitalităţii. Este culoarea pe care o aleg cei extrovertiţi,cărora nu le este frică să încerce lucruri noi şi care sunt mai impulsivi din fire. Sunt cei ambiţioşi şi optimişti,care nu suportă monotonia. Le este greu să fie obiectivi şi de multe ori sunt uşor influenţabili şi tentaţi să aleagă una dintre tabere.

Maro pentru cei chibzuiţi

Este culoarea preferată de cei care nu au avut o viaţă uşoară şi care nu mai cred că trebuie să aştepţi pentru ca lucrurile să se rezolve de la sine. Sunt persoane disciplinate,care ştiu care le sunt obiectivele în viaţă şi luptă pentru ca visurile lor să se îndeplinească.

Rozul,culoarea maternităţii

Simbolizează dragostea şi afecţiunea,fără să fie implicat şi sentimentul de pasiune. Femeile cărora le place rozul au puternice sentimente materne,le place să se simtă protejate şi iubite la rândul lor de către cei dragi.

Portocaliu pentru cei care fac nopţi albe

Este culoarea luxului şi a distracţiei,aşadar cei care o preferă sunt extrem de sociabili şi au o viaţă foarte activă. În acelaşi timp oranjul este culoarea tinereţii,a curiozităţii şi a neliniştii.

Galben,un strop de soare

Despre ea se spune că este culoarea fericirii,a înţelepciunii şi a imaginaţiei.  Este specifică celor intelectuali,care preferă să rezolve lucrurile pe cale mentală şi nu cu ajutorul forţei brute. Sunt cei care au încredere în capacităţile lor intelectuale,şi-şi acordă timp de gândire.

Verde pentru cei modeşti din fire

Semnifică armonia şi balansul,dar verdele este cunoscut în întreaga lume ca nuanţă a speranţei,a reînnoirii şi a păcii. Cei care-l preferă sunt oameni sinceri,cărora nu le plac secretele şi care spun cu onestitate ce cred,chiar dacă acest lucru le poate crea probleme.


Citeşte şi:

Culori care te pun în valoare

Dieta pe culori


Albastrul,simbolul responsabilităţii

Prietenii adevăraţi sunt cei care se dau în vând după nuanţele de albastru. Sunt cei cărora le poţi cere oricând ajutorul şi vei şti că vor face tot ce le stă în putere pentru ca ţie să-ţi fie bine.  În acelaşi timp,cei care o preferă sunt extrem de responsabili cu sarcinile de serviciu şi sunt printre cei mai eficienţi angajaţi.

Movul ales de cei sensibili

Eleganţi,sobri şi cu bun gust,cam aşa ar putea fi descrişi iubitorii acestei culori. Sunt cei care merg la evenimente culturale şi sunt pasionaţi de muzica clasică,teatru şi film. Au o imaginaţie bogată şi sunt cadidaţii perfecţi pentru posturile din publicitate sau creaţie.

Gri,culoarea compromisului

Este specifică celor obişnuiţi să muncească mult,fără să aibă în schimb satisfacţii financiare sau profesionale. Sunt oameni de afaceri abili,care reuşesc să încheie contracte mari însă nu ştiu cum să fructifice ocaziile apărute în viaţa pesonală.

Negru pentru un strop de mister

Este specifică celor care-şi ascund adevăratele intenţii sau care nu-şi doresc să fie compătimiţi de către cei din jur. De multe ori îşi suprimă dorinţele şi se mulţumesc cu puţin,doar pentru a nu ieşi în evidenţă.