În funcţie de data şi ziua în care fiecare dintre noi s-a născut,ne este prezisă personalitatea. În plus,ziua de naştereare un impact asupra personalităţii noastre. E un lucru pe care nimeni nu-l poate nega.

Iată ce spune ziua în care te-ai născut despre personalitatea ta:

Luni

Luni este prima zi din săptămână,dar şi cea pe care toată lumea o urăşte. Pe de altă parte,oamenii care se nasc în această zi au unele dintre cele mai iubite trăsături de personalitate. Ei sunt,în general,orientaţi spre familie,foarte creativi şi au tendinţa de-a păstra ideile ascunse. În plus,se străduiesc mult pentru a obţine succesul şi de a prelua roluri de conducere.

Marţi

Persoanele născute marţi au o personalitate foarte interesantă. Sunt sensibile la critici şi au foarte multă energie,lucru care face ca meciul să fie mereu câştigat de ele. În plus,sunt binecuvântate cu succes în cariera pe care o urmează.

Miercuri

Extrem de prietenoase cu toată lumea,persoanele care se nasc în ziua de miercuri îşi iubesc foarte mult locul de muncă,precum şi oamenii cu care îşi împart mediul. În plus,sunt stabile şi ştiu ce vor de la viaţă.

Joi

Oamenii născuţi joia au o personalitate admirabilă. Sunt carismatici şi sunt născuţi pentru a fi şefi. În plus,le place să fie independenţi,sunt extrem de optimişti şi oferă respectul cu care sunt trataţi şi ei la rândul lor.

  

Vineri

  

Persoanele care se nasc în zilele de vineri au trăsături de personalitate creative. Sunt cei înţelepţi,de aceea prietenii apelează mereu la ele. În plus,au un uimitor sentiment de intuiţie.

Sâmbătă

Oamenii care se nasc sâmbăta sunt,în general,foarte încrezători,dar tot ei pot fi,uneori,snobi. În plus,tind să ofere mereu sfaturi negative,cheltuie mulţi bani pentru a arăta mereu bine şi sunt destul de inteligenţi.

Duminică

Sunt persoanele cu trăsăturile cele mai vibrante,mereu pozitive şi cele care se bucură de orice,de aceea,sunt întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Totodată,le place să se retragă în carapacea lor,când simt nevoia să stea singure.

Credit foto:www.stiinta.net